Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Me je kar presenetila. Mažem se ne, ker me moti masten občutek, pa se bom očitno morala začet, tuširam se pa že skoz z gelom in ne s trdim milom. No, sem dobila navodila, da moram vse, telo in roke s trdim milom umivat. Zdaj pa pogruntat, kaj kupit. Verjetno še najbolje kakega otroškega.
aaaa, Linola Fet, ali nekaj taciga
jaz imam po telesu tudi suho kožo, pa mi jo trdo milo čisto skupaj zategne. sicer pa poskusi in boš ugotovila kaj tvoji koži najbolj paše. meni tudi ne pašejo vsa tekoča mila. zelo mi ustrezajo od Justa (samo so pregrešno draga), zdaj sem pa poskusila Fruttini (čisto poceni kozmetika iz Mullerja) in mi tudi zelo odgovarja. drugače pa imajo v L'occitanu res na izbiro precej trdih mil, pa v Lush-u tudi. Ampak če imaš kožo zelo občutljivo poskusi za začetek kar s kakšnim otroškim milom.
, jaz kar izpuščaje dobim, tako mi posuši kožo. Najbolj mi paše afrodita, kamilica, diši sicer ne, sam itak imam deo za dišavo in parfum...
. a si predstavljaš kako ji je blo??? smo vsi trpeli
, res je super.