anika87
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute anika mene skrbi, ker sem jo ze cutla fuuuul....pol pa 1 teden nic....in mislim da ima 5ra podobne skrbi... ker ce je se nebi cutila ne bi bilo panike....ker pa sva ze cutile kar mocno, potem nic, ...to je bolj problem Veš kaj, pri tvojih 22. tednih po moje še ni panike, ker ima otroček res še ful prostora. Meni je ginekolog rekel, ker moj še vedno ful nizko brca, da ma še ful prostora, da ma še cajta se obrnit... Glede na to, da si 5 tednov za menoj ima tvoj še veliko več prostora kot moj. Mislim pa, da če ga jaz zdaj ne bi čutila en dan, da bi takoj šla povedat ginekologu. Pri 22. tednih pa mislim, da ne bi zganjala panike... verjetno je kak dan bolj len, kak dan pa bolj telovadi... Če te pa skrbi (in tebe petra tudi), potem pa pokličita in vprašajta ginekologa, saj vaju nič ne stane, pa bolj brez skrbi bosta...
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|