|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko kaplja iz nosa
5.10.2005 14:04:35   
alfa
Pri dojenju v leže pri  10 dni starem dojenčku sem opazila, da mu med sesanjem mleka le to po kapljicah kaplja iz nosu. Sicer se to ne dogaja vedno a precej pogosto. Zanima me ali je to pojav v okviru normale ali je čas za paniko???????

Hvala in LP! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mleko kaplja iz nosa
5.10.2005 14:10:39   
Anonimen
Upam, da bo odgovorila še kakšna mamica, ki ima s tem izkušnje, jaz jih nimam.
Je pa morda krivo lahko tudi to, da ima otrok kakšno luknjico v nebu. Hčerka moje sodelavke jo je imela, pa so to ugotovili šele pri kakšnih treh letih, ko si je šel sokec skozi nos ven, ko je pila. Ja pa daleč od tega, da je to lahko samo to, saj sta ustna votlina in nos povezana.

(odgovor članu alfa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mleko kaplja iz nosa
5.10.2005 14:12:18   
Anonimen
Še nisem slišala oz. videla, da bi šlo mleko ven skozi nos. Edino, razmišljam, če se mu mogoče že dvigne vmes in tisto malo skozi nos zbruha. Čakaj, bom sestro vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mleko kaplja iz nosa
5.10.2005 14:16:41   
Anonimen
Sestra pravi zelo podobno kot jaz, toreje da je možno, da med dojenjem podre kuppček, pa ti tega sploh ne veš, in da mleko steče ven skozi nos. Zelo možno pravi da je. Če pa bi kazalo na kakšno luknjico v nebu, kot je omenila Splišni, potem otrok ne bi mogel ustvarit vakuuma in ne bi dobro sesal. Tako da midve misliva, da ni nič posebnega. Lahko pa seveda vprašaš še patronažo, ko pride ali pa pediatra, ko bosta imela posvetovalnico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mleko kaplja iz nosa
5.10.2005 14:28:49   
Pinja
Nič panike!!! Taji se je tudi to dogajal, je bila tako požrešna, da ni uspela vsega dol pogoltnit pa je čez nosek vn uhajal (včasih tud tolk teče, da ne uspejo pogoltnit).  Jaz sem takrat klicala zdravnico in je rekla da je to pogost pojav pri dojenčkih. Je pa možnost tudi ta ki jo je omenila al bina.

Če te pa preveč skrbi, pa le pokliči pediatra, da ne boš nervozna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mleko kaplja iz nosa
5.10.2005 15:38:02   
alfa
Najlepša vam hvala za odgovore, ste me potolažile, mali je res kar požrešen. Bom pa zadevo omenila še patronažni, ko pride.

LP!

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mleko kaplja iz nosa
5.10.2005 23:31:18   
duda
Nama se je to začelo dogajati že v porodnišnici. Vprašala sem pediatra in je rekel, da je to normalno (no, pred tem mu je pogledal usta) in da naj dojim bolj pokonci - ko ležiš mu daj pod glavo roko. Nama je pomagalo in se nama to več ne dogaja.

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?