|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moška neplodnost in ivf
4.3.2015 16:03:42   
123nina
Pozdravljene :) je katera punca ki je dala čez ivf zaradi partnerjeve neplodnosti ? Kako je šlo ? Ali je uspešnost različna od tega če je neplodna ženska ? Lep pozdrav vsem 😇
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moška neplodnost in ivf
12.3.2015 12:56:07   
limonca*
Nisem šla čez to, ti pa lahko povem, da je uspešnost večja, kot če gre za žensko neplodnost. Tako, da kar pogumno.

(odgovor članu 123nina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moška neplodnost in ivf
17.4.2015 15:30:01   
Maja1990
Midva sva imela IVF-ICSI postopek zaradi moževe neplodnosti (skoraj nič gibljivih in skoraj nič pravilnih oblik). Na konziliju niso bili preveč optimistični, v realnosti pa je bilo tako, da so z njegovimi semenčeci (ki so jih izbrali), uspešno oplodili vse moje zrele celice. Jaz bi rekla, da pri moški neplodnosti uspešnost boljša, ker pomeni, da je z žensko vse ok in ima kvalitetne celice in maternico pripravljeno na sprejem zarodka. Seveda pa je to odvisno od vsakega para posebej in mati narave... ;)

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: moška neplodnost in ivf
17.4.2015 15:53:12   
chocolatecake
Jaz sem tudi dobila napotnico za ICSI zaradi partnerjeve neplodnosti, diagnoza oligozoospermija zaradi varikokele, poleg tega imam jaz še PCOS, ki naj nebi bil problem, ampak se je izkazalo za kar konkreten problem, ker sem imela zelo neredne menstruacije. Potem pa sem vseeno zanosila spontano v razmeroma kratkem času.
Midva sva poizkusila vse, bioenergetika, on je opustil kajenje, alkohol (saj ne, da bi bil prej alkoholik, ampak tudi priložnostno), Profertil + dodatni vitamini, kapljice hormonkomplex, zdrav način življenja, veliko športa, zdrave prehrane in nekako, po čudežu nama je uspelo.
Če je pri vama problem samo on in če sta napotena na IVF in ne ICSI, potem najbrž tudi on ni tako zelo kritičen in imata dobre šanse, da bo postopek uspešen. Bi pa na vajinem mestu vseeno preizkusila še razne alternative, škoditi ne more, če ne drugega imata lahko v postopku boljše šanse.

Srečno!

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: moška neplodnost in ivf
21.4.2015 13:38:51   
Čuby
Pozdravljene punce,

če lahko se vam tudi jaz pridružim v tej temi :)

Tudi pri nama je problem. Jaz PCOS, moj pa je predkratkim dobil diagnozo oligoastenozoospermija. Kaj naju čaka nimam pojma. Zaenkrat imava čez 2 meseca posvet pri dr. Drobniču v Leonišču.

Je pa že uspelo naravno, vendar je plod odmrl. user posted image

< Sporočilo je popravil Čuby -- 21.4.2015 13:40:47 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?