Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
.Baje da je možnost le 10%Nenačrtovano.Mene je šok njega pa še bolj.
Nisem vedela točno kaj storiti ker se je čas iztekal.Prvo porodniško sem prekinla ko je mala bla stara sele 4 mesece
in nisem hotela da se to zgodi še enkrat.Oba sva zaposlena začasno.Paničarla sva sto na uro.Nosečnost sem šla umetno prekinit, kar sem kasneje obžalovala .Posledica tega je velika želja po drugem otroku, mož me pa samo miri, ker je zanj še prehitro. večina moških gleda na to bolj racionalno.Želim vam samo sporočiti, da če se katera od vas nahaja na tem položaju kot sem se jaz, naj zelo zelo dobro premisli, ker potem je prepozno.
in takrat neplanirano rata ampak očitno se da. Verjetno lažje če ne razmišljaš o tem in ne "pripravljaš terena". Sem srečna (no oba sva) ampak tudi precej zaskrbljena. namreč zanosila sem na tabletah Claritine (cvetni prah), vmes sem bila še nekoliko prehlajena in sem imela vročino (sicer upotrabljala nisem drugega kot Lekadol), pa še folne kisline nisem jedla! Zdej sem pa najbolj zaskrbljena ker ne vem če je vse to v redu. zanima me če je katera od vas zanosila ko je jemala te tablete (namreč 2 ginekologa sta navedla vsak drugačno mnenje). Mal me skrbi če bo vse v redu no....
. Drugač mi je pa ravno moja G rekla da ni panike zaradi tablet, Dr. S. Pušenjak pa ima svoje mnenje...
. Torej, ko sem bila pred kakimi 14 dnevi na pregledu mi je G predpisala eno vaginalno kremo Klimicin V in Gyno-daktarin. Je rekla naj uporabim vse in potem pridem nazaj na pregled. V redu. Potem pa M ni bilo in jaz spoznam da sem
.