Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se že leto in pol matrava na
, brez uspeha. Dragi je OK! Jaz sem imela pred 2 tedni laparo in histeroskopijo, kjer so mi ugotovili Endometriozo! No, še dobro da so kej našli, tako vsaj vem kje je problem.

, nič prej.
. Oblečeš en pulover manj pa je takoj boljši občutek. Se pa to zdravilo uporablja, da ne dozori le ena jajčna celica ampak dve ali več. Ko pa ga nehaš jemati imaš (če me spomin ne vara) približno sedmi dan po zadnji tableti ovulacijo. Zdravilo je namenjeno tudi ženskam, ki ovulacije nimajo. Tako, da si lahko prepričana, če boš kaj pridelala bo tudi prišlo ven. Takrat se bosta pa s tvojim dragim morala potrudit. Glede tega, kdaj jemati Klomifen je pa najbolje, da ga vzameš takrat, ko bo tebi najbolj ustrezalo. Ampak približno na 24 ur. Učinek bo pa isti, če ga boš jemala zvečer al pa zjutraj. Veliko sreče! LP
. Mene čaka čez nekaj časa, tako da bomo videli kako bo? Klomifen? Imela sem predpisano enako dozo kakor ti (3/d 5 dni). Stranski učinki so bili par dni slabosti in O sem občutila kot vnetje mehurja. Škoda le, da ni bilo pravega efekta
. Poznam tudi kolegico, ki ima endometriozo in sedaj ima neko hormonsko terapijo, ki traja 6 mesecev. Saj bo, samo bodimo optimistične!!!!!!!!
.