|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morje
26.6.2008 14:57:51   
andras
Mamice, kdaj ste s svojimi nedonošenčki odšle na morje. Midva razmišljava, da bi sredi julija, ko bo stara 2 meseca odšli na morje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morje
26.6.2008 15:17:29   
anajmad
Mi smo ob morju doma in je praktično naša Ula od samega začetka ob morju. Nogice sem ji namočila v morje,ko je bila stara 6.m(koirigirano 3.m).

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: morje
26.6.2008 18:06:25   
* Mateja *
Mi smo šloi na dopust ko je imel Nejc 9. mesecev (- 3 m). In se je imel zelo lepo, moči.li smo mu noge in ga sprehajali po morskem zraku!!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: morje
26.6.2008 22:35:35   
Samrela
Ne vem..malo je gotovo odvisno tudi koliko prej je rojena ter če ima kakšne zdravstvene težave.  Mi smo šli lani, ko je imela punčka 4 m (-2). Šli smo smo  urico daleč od meje v apt. tik ob morju. Jaz res nisem videla razloga zakaj ne bi šli. Mala se je dojila, veliko je spala, z vozičkom sem jo vozila ob morju... pa še vročine ni bilo pretirane. Skratka, imeli smo se super.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: morje
26.6.2008 22:36:11   
Anonimen
Ko je imela malo cez 3 kg.

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: morje
28.6.2008 10:26:47   
katka28
Mi razmisljamo o dopustu konec avgusta, ko bosta nasa dva imela 6mesecev ( -2m ). Nasa pediatrinja je rekla, da ni nibenih problemov samo izogibamo se naj ur, ko se svetloba zelo odbija od morja in pa seveda popoldanskih ur. Zraven bomo nesli bazencek za napihnit, ati bo vanj nalil malo morske vode potem pa jo bo soncek se malo pogrel in nasa dva bosta lahko cofotala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: morje
5.7.2008 20:10:53   
zolika
 oj oj...
evo nas - prav kar iz morja! Bili smo 10 dni v Vodicah - super je bilo! Nobenih večjih težav - razen z vodo smo imeli težave - je očitno preveč klorirana - tako da smo potem za hranjenje uporabljali kar pekuhano Jano! :) Pa je tud šlo!

Do 17 - 18h smo bili v apartmaju oz na terasi v senčki - potem pa veselo na plažo! user posted image Je užival in spal....

Tako,da - čim manj komplicirat in veselo na morje!!!


_____________________________

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: morje
19.7.2008 12:05:25   
sandra katarina
tudi mi smo že nazaj z morja, Katarina je 9 mesecev (-3), pa sploh ni bila najmanjša na plaži... tudi v morje smo jo na kratko "potunkali" - seveda po nasvetu pediatra...



(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: morje
19.7.2008 15:16:31   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: andras

Mamice, kdaj ste s svojimi nedonošenčki odšle na morje. Midva razmišljava, da bi sredi julija, ko bo stara 2 meseca odšli na morje.

Z 2,5 meseci.

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: morje
25.7.2008 13:41:26   
sase
oj.mi smo ravno prišli iz toplic,pa je naš Anže star  šele 2 meseca,vendar pa ima že 5 kg.Vodo smo pa prekuhaval,ker je prekmurska voda drugačna od naše in smo se bali,da bi dobil kakšne krče.user posted image .ker imamo vikend v prekmurju,naslednji teden v torek spet gremo gor.


(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: morje
2.8.2008 12:05:51   
bibyzan
Evo mi smo prišli včeri iz morja.
Naša je ful uživala v morju, veliko spala. Domači mi pa pravijo da se je ful zredila in zrasla. V glavnem ji je ful pasalo. Je pa stara 14 mesecev, korigirano 11. Skoz se je kopala v morju v šlaufeku. Voda je pa bla fajn topla (beri mlaka)

(odgovor članu sase)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...