|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozoljčki po ličkih
18.4.2006 13:52:18   
zita
Moje detece je bilo staro šest mesecev in pred 10 dnevi smo začeli uvajati gosto hrano. Do sedaj:jabolko, banano, korenček, kolerabico.
Opazila sem, da ima po ličih na vsako stran tri male rdeče pikice, po telesu ničesar. To se je pokazalo šele sedaj po 10 dneh goste hrane. No, tudi prej je kdaj priletel kakšen mozoljček, amapk nič posebnega.

Zanima me, ali je to normalna reakcija na gosto hrano? ALi pa je to kakšna alergija? Ali pa celo to, da je mami jedla šunko za praznike? :-)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mozoljčki po ličkih
20.4.2006 7:33:24   
Tiamo
Moja je isto dobila mazolčke po ličkih, pa nevem a je od hrane ali pa od zobkov. Sem poklicala v posvetovalnico in so rekli, če po telesu ni nič je vse OK. Pravijo da se koža čisti.

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mozoljčki po ličkih
20.4.2006 19:04:46   
makica
Pri nas je pediatrinja rekla, da so lahko taki mozoljčki posledica slinjenja. In dejansko se ji pojavljajo takrat, ko se bolj slini. Naročila nam je, da ko se pojavijo naj jih namažem z Bepanthenom in ponavadi res hitro izginejo. 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mozoljčki po ličkih
21.4.2006 22:27:59   
Alina_alin
Alergija na hrano - mozoljčki ipd - bi naj bili po celem telesu, tako je nam povedala pediatrinja. Naša je imela pod brado in na ličkih ob bradi male mozoljčke - sem pogruntala, da ko  rastli zobki in se je izrazito slinila, nosila slinček. Pa če je bil slinček že moker so se naredili ti mozoljčki. Zato slinček menjujemo tudi na 5 minut, ko teče v potokih slina...

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mozoljčki po ličkih
24.4.2006 23:15:01   
BlankaT
Pri nas pa so bili mozoljčki znaki alergije user posted image . Rdeče izpuščaje v obliki mozoljčkov je dobil ob ušesih in odzadaj na vratu in to že, ko je bil star 2 tedna. Smo ugotovili, da ima alergijo na beljak, mleko itd.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mozoljčki po ličkih
25.4.2006 10:41:50   
kati*
alergija je bolj sistemska - bi bilo po večjem delu telesa

Se morda kaj več slini? Pri nas se zaradi zobkov precej slini in zaradi tega ima kar nekaj pikic

_____________________________

lp, K

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?