|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mp4 predvajalnik
12.10.2010 17:41:05   
alenkica
Prvič si kupujem mp4 predvajalnik. Zanima me katere znamke so dobre za te napravice.
Pa če mi lahko svetujete kak model.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mp4 predvajalnik
12.10.2010 18:57:30   
titania
Ja vsi najbolj hvalijo I-pode, ki pa so kar dragi - a zelo lepih barv.
Imaš različne velikosti ekrančkov.... lahka maš čist majčkenga al pa ornk dlančnik  - na tuch screen pa tak naprej.

Drugač pa kaj pa vem, pomoje je najboljš, da greš u en Big Bang pa tam pogledaš pa povprašaš.
Ti pa svetujem eno priznano firmo (Sony, Philips, LG,...), raje ne kupuj kitajske elektronike..:)
Splača se ti pa tut premislit al rabiš velik muzke pa stvari gor, al bol mal,... boš mela gor slikce, filme,... al res sam za glasbo..

Prodajalci v Big Bangu ti bojo po moje res najboljš svetoval :)

< Sporočilo je popravil titania -- 12.10.2010 18:58:42 >

Only God can judge me :)

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2010 20:52:35   
jar
i-pod nano stane 150 eur... mal velik ne, razen, če ti ni to statusni simbol. nikar ne vzet i-pod shuffle, ker nima ekrančka (no vsaj meni bi bilo to smotano).  muzka se nalaga preko i-tunesa.

če rabiš samo za muzko kupi navaden mp3, je cenejši od mp4, rabiš pa do 4 gb prostora (oz. 2 gb je dovolj, če se sploh dobijo taki). od sonya ali philipsa npr. so uredu, cene so okrog 40-50 eur. važno je kakšne slušalke dobiš zraven... meni navadne niso uredu, imam raje take za v uho, jih je pri nekaterih modelih treba posebej kupit in spet stanejo od 50 € naprej....

razlka je še kako se polni. moj mp3 zgleda kot usb ključek in se priključi direktno v računalnik (ko se polni ali nalaga), v glavnem pa se polnijo in nalagajo preko kabla (ki ga običajno ni pri roki, ko ga rabiš).

vem, da se za philipsove da kupit tudi postajo, tako, kot za i-pode, kar te spet stane 100 € in več....

http://www.philips.si/c/predvajalniki-mp3-in-mp4/172519/cat/

< Sporočilo je popravil jar -- 12.10.2010 20:58:43 >

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2010 15:30:29   
alenkica
Hvala obema!!!

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?