|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   načrtovanje vrta
6.3.2007 12:12:14   
2mama
A kdo pozna kakega stručkota, ki bi znal svetovati, kaj narediti z okolico hiše? Mi se selimo jeseni, pa sicer razen gredice pred hišo ne bom urejala nič drugega (to bom znala tudi sama). Ostane pa 1500 kvadratov okrog hiše. No, v bistvu bomo v prvi fazi na cca 700 kvadratih pustili sadovanjak, kakršen je zdaj (je na koncu parcele). Ostane pa kakih 600 - 650 kvadratov med hišo in sadovnjakom. Obdrzala bi samo lipo, pa novo nasajene brajde na levi in desni strani parcele. Zelenjavnega vrta ne načrtujem, bi pa imela cvetlične otočke in gredice, pa grmičke, treba je načrtovat potke itd. Prosim za kak nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: načrtovanje vrta
6.3.2007 12:30:00   
žmož
Tudi mi imamo podoben problem toda mi smo že vseljeni od lanskega avgusta in mi gre dvorišče že pošteno na živce, sploh pa ko je dež, ker se v hišo ful nosi blato in pesek. Ta problem naj bi rešili to pomlad, vendar se tudi mi še iščemo, ideje sicer so, vendar bi tudi nam prav prišel en stručko. Tudi jaz prosim za pomoč!

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: načrtovanje vrta
6.3.2007 12:37:44   
Anonimen
Ruth Podgornik Reš je stručko za te stvari,samo je kar draga.Je pa iz občine Radovljica.

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: načrtovanje vrta
6.3.2007 12:40:08   
žmož
Hvala Dalija, pa mogoče katera ve za kakšnega/o bolj na Primorskem  koncu (lahko tudi Gorica)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: načrtovanje vrta
6.3.2007 12:46:18   
2mama
no, jaz pa sem interesent za Stajersko...

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: načrtovanje vrta
6.3.2007 15:49:51   
bumerang
Na Primorskem koncu se s tem profesionalno ukvarja Babnik Zdenka z Renč (vrtnarija je baje v Vrtojbi) vendar ne vem ničesar o njej, videla sem samo reklame.
Pri Klančičevih iz Šempasa ti načrt narišejo zastonj, če pri njih potem kupiš večino rastlin.

V širšem prostoru so bolj znani projektanti vrtov Strgarjevi s Črnuč vendar meni niso všeč, Petra Krajner in še mnogo drugih. Njihove predloge si lahko ogledaš v Mojem malem svetu in v Rožah in vrtu.
Hočejo pa tej oblikovalci vrta en kup denarja za eno sliko user posted image  , na koncu pa je še narejeno tako da niti ne veš, kako bo. Tako da sem se projekta vrt pred nekaj leti lotila kar sama, knjižnice so bogate z literaturo, in zdaj že veselo pobiramo nagrade. user posted image

Sicer se s tem ukvarja zelo veliko ljudi, skoraj vse večje vrtnarije in ponudniki posameznih skupin rastlin ampak slednji so po mojem mnenju vse premalo strokovno podkovani in ne poznajo veliko rastlin.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: načrtovanje vrta
25.3.2007 14:02:47   
African queen
Moja mami se s tem ljubiteljsko ukvarja.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: načrtovanje vrta
25.3.2007 15:45:19   
Gina
Jaz sem pa še v skoraj vseh lokalnih časopisih videla reklame za take in podobne usluge. Sicer greš pa lahko v kakšno vašo vrtnarijo vprašat, če poznajo kakšnega strokovnjaka, ki bi prišel do vas. Včasih so reklame tudi na lokalnih tv-jih, se mi zdi.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?