|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nadstandardna soba v LJ
30.3.2005 9:53:30   
vrendu
Vem, da je bilo o tem že govora, pa vseeno:
prosim, če mi lahko katera, ki je rodila v LJ in bila v nadstandardni sobi opiše svojo izkušnjo. Predvsem me zanima kaj nudijo in kako se do tega pride; jaz imam dokaj dvoumne informacije - nekje sem slišala, da je sobo možno tudi doplačati, če nimaš nadst. zavarovanja, drugi spet pravijo, da se jo da dobiti izključno z nadst. zavarovanjem. V porodnišnici mi tudi niso dali čisto točnih pojasnil, tako da ne vem.
Lep pozdrav vsem!:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nadstandardna soba v LJ
30.3.2005 10:03:51   
sašaš

Najboljš je, če imaš kakšne veze v porodnišnici - pol si takoj not (brez kakšnega doplačila)!

Lp :muca:

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nadstandardna soba v LJ
30.3.2005 12:14:28   
mami Lea
V Ljubljani ni nadstandardnih sob!!
So samo dvoposteljne in troposteljne sobe.
Po eni strani ti bo po porodu kar pasalo, da maš družbo, po drugi strani ti bo šlo pa na živce če bo tvoj otrok spal in bi se tudi ti rada naspala pa bo sosedin tulil kot zmaj. Velja tudi obratno, ti bo verjetno nerodno. Ampak ne se sekirat boš vidla da se potem vse poštima. Babico po porodu lepo prosi če bi se dalo urediti, da bi bila v dvoposteljni sobi in če imajo mogoče kakšno prazno. Predvsem pa se pozanimaj, če boš rodila poleti, če je mogoče priti v sobo, ki gleda na vzhodno stran. Zahodna stran je poleti obupna. Klima ne dela, oziroma je ni, sonce pa nabija direktno v sobo.
Jaz sem prvega rodila konec junija in je bilo grozno vroče sploh nismo vedele kako naj se oblečeno nam je skoz dol teklo.

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nadstandardna soba v LJ
30.3.2005 12:56:57   
sašaš

Po mojem vrendu misli na porodno sobo - ne pa pol, ko bo na oddelku!:ups:

Lp :muca:

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nadstandardna soba v LJ
30.3.2005 13:10:34   
vrendu
To, da ni enoposteljnih sob v LJ ne drži, res pa je da niso čisto nadstandardne (brez TV, itd). V porodnišnici pravijo, da sta taki sobi le dve in da sta precej zasedeni, se ju pa da dobiti.
Kar se tiče družbe po porodu... odvisno od tega, kak tip človeka si. Zase vem, da sem raje sama in imam čim več zasebnosti, kot pa da se prilagajam dvema ali trem osebam. Hvala za odgovore!

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nadstandardna soba v LJ
30.3.2005 13:13:54   
mami Lea
Zdej pa ne vem. Jaz sem cca. 14 dni porabila za to, da bi ugotovila ali je v Ljubljani nadstandardna soba v Lj porodnišnici in sem vsaj 10 x od osebja dobila zagotovilo, da take sobe oni nimajo.
Porodni sta pa dve super s tisto ta novo posteljo na tipke.
Jaz sem se že pre zmenla z babico in mi je obljublja da mi jo zrihta če bo prosta.
In obakrat sem jo imela.

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nadstandardna soba v LJ
30.3.2005 13:19:30   
vrendu
Potem pa ne vem, tudi meni ni nič jasno. Meni so po telefonu rekli, da nadstandarda ni, da pa si lahko sam v zasebni sobi z lastno kopalnico, ki pa jo čez dan uporabljajo tudi nekatere druge (baje tiste z intenzivne nege. Ne vem, najbolje bo, da grem osebno tja in se pomenim. Lea, kdaj pa si rodila?

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nadstandardna soba v LJ
31.3.2005 12:05:41   
nejcko

V ljubljanski porodnišnici so t.i. enoposteljne sobe, ki se verjetno ne tretirajo kot nadstandardne. Moja kolegica je bila v njej, rodila je po naravni poti.
Sta pa tudi na oddelku za intenzivno nego 2 enoposteljni sobi in res se hodijo tja tuširat mamice iz intenzivne nege.
Res pa ne vem, ali je bila moja kolegica v svoji sobi na intenzivnem oddelku ali na navadnem, bila pa je 100% sama v sobi, ker še danes, po skoraj 7-ih letih rada pojamra, kako ji je bilo dolgčas.


(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nadstandardna soba v LJ
3.4.2005 13:58:03   
iva01
Ja najudva so preelil v enoposteljno sobo, bila sva gor dva tedna ker je mel Nik ful močno zlatenico, in je bil nekaj dni celo na intenzivni ko pa je bil v sobi je bil vedno pod fototerapijo, ta soba pa je bila ista kot ostale nič posebnega kopalnico pa sva tud sam dve uporabljale ,ker je bla na sredini med dvem sobama kopalnica, mislim pa da so te sobe rezervirane za bolj zežje primere in ne za teke ki mislijo da je porodnišnica hotel z 6 zvezdicami.

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nadstandardna soba v LJ
4.4.2005 15:00:15   
vrendu
Živijo Ivica1!
Veš, kaj, noben ne misli, da so porodnišnice hoteli s šestimi zvezdicami; če imam možnost izbirat med eno ali večposteljno sobo, bom pač zbrala tisto, ki mi bolj ustreza in jo plačala, če je treba (tako možnost imajo npr. v Postojni, Kranju...). V LJ očitno tega ni in bom pač šla rodit drugam, ali pa tudi ne. Odločitev je najbrž moja, se ti ne zdi!?
In glede enoposteljne sobe - nekatere porodnišnice jo omogočajo zato, ker imajo zanje dovolj prostora, v Lj ga pač nimajo. Se bom že sprijaznila s tem, če je temu tako in če bom sploh rodila v Lj.
Poleg tega sem mislila, da smo na forumu zato, da si pomagamo, ne pa da smo nesramne ena do druge. Hvala lepa za takšne nasvete in odogovore, kot je tvoj, vendar jih v bodoče na potrebujem.

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nadstandardna soba v LJ
23.5.2005 20:11:44   
nogometas
Matr, kok ene hormoni dajejo :ups:

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?