|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naravni porod po cr - par vprašanj
3.10.2017 12:19:55   
Damuš
Pozdravljene.

Zanimajo me izkusnje tistih, ki ste prvic rodile s carskim rezom in ste v drugo zelele roditi vaginalno.

Kako je zgledal posvet v porodnisnici pred porodom? Kako so vas obravnavali v porodnisnici ko ste prisle s popadki? So vam ze zelo hitro ponudili ponovni Cr? Je katera rodila naravno pa se je porod zacel po roku? Koliko casa po roku pa se pustijo cakati? Ce ne dobis sama popadkov je najbrz kar avtomatsko spet CR?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naravni porod po cr - par vprašanj
4.10.2017 22:47:41   
katra55
Prvič sem rodila s CR zaradi ovite popkovine, drugič in tretjič pa vaginalno. Pogoj za naravni porod je bil, da se začne spontano najkasneje 7 dni po PDP. Oba poroda sta se začela spontano, prvič 7 dni čez PDP, drugič pa 5, rodila sem dokaj hitro brez zapletov. Je pa veliko odvisno od razloga za CR. Tko da kr korajžno, kdaj pa imaš PDP?

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: naravni porod po cr - par vprašanj
6.10.2017 10:40:21   
Anonimen
Jaz sem mela prvi CR zaradi medenične. Drugič sem rodila 10 dni čez rok vaginalno. Je bil to zadnji dan, ko smo še čakali ( da porod začne ker sprožit ga ne smejo), če ne bi me čakal CR. V porodnišnici so vpoštevali moje želje, da želim roditi po naravni poti, drugače ne bi tako dolgo čakali. Sem pa hodila na pregled vsak dan, da so spremljali otročka kako se počuti. Tud ko sem prvič prišla v poordnišnico na datum poroda so me nejprej dobro pregledali, utrazvok , šive,... Veliko je dejavnikov tu kako se odločajo. Odvisno od primera do primera in tud od samega porodničarja. Meni je eden od porodničarjev rekel, da ne bi tako dolgo čakal, da bi me on definitivno prej poslal na CR.

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?