|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne morem jest
11.6.2012 14:51:40   
ziva10
Naslov vse pove.... Če samo pomislim na hrano mi postane slabo,če jo zavoham mi gre na bruhanje... čez dan pojem kakšno toplo juhico in to je vse. včeraj sem pojedla pol rogljiča in sem pristala z glavo v školjki.... Želodec se mi obrača ob misli na hrano. Prosim vas za pomoč-res!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne morem jest
6.8.2012 12:01:16   
Tippi
Tudi jaz imam problem z neješčnostjo. Sicer nimam takšnih hudih slabosti, da bi morala bruhat (ne še, pa upam, da tako ostane), ampak enostavno nimam apetita. lačna sem kot volk, ko pa je treba jest, mi večina jedi smrdi. hvala bogu za sadje. trenutno sem na sadju. vse dneve. poskusi še ti. osvežilni so in vonji so dost nevtralni, hočem rečt, da ne povročajo slabosti. no, naj je ne bi. Drugače mam pa v torbici še lizike proti potovalni slabosti za otroke, mona liza, al neki tazga in mi tudi pomagajo. Tudi bombončki tik tak kdaj užgejo user posted image

(odgovor članu ziva10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne morem jest
7.8.2012 12:41:31   
Mardar
Hja, Ziva10. Poznam to zelo dobro. Tudi jaz imam enake probleme mogoče še hujše. Sem nekje v 13.tednu in že en mesec in pol relacija kauč - wc, bruham ko vidra, vsa hrana mi smrdi in to ogabno, blizu hladilnika niti ne morem, kaj sele da ga kdo odpre zavoham par metrov vstran. Katastrofa. Zadnje 2 tedna sem ugotovila, da v meni ostanejo le večinoma sladke stvari, pa še te včasih bruham. Ne prenesem več mesa, rib, zelenjave, mogoče le banane, pa še te me zapirajo, vodo zbruham. najhuje je od 11 ure dalje, včasih se mi že prej obrača a s težavo zadržim. Vedno ko grem k G. imam ketone le + in premalo za v bolnico, na račun sladkih sokov sem pridobila kilogram, pred tem izgubila 3. Kako si ti? Še imaš težave? DO kdaj bo še trajalo. res kak teden bruham le cca. 3 x na dan, se malo zmanjšalo, prej vse.... :-(((suh kruh, keksi, nič ne pomaga vseeeeeeee sem že sprobala.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne morem jest
7.8.2012 12:47:02   
blaža
Dejte se tehtat redno. Vsak dan. Če teža strmo pada, pa ste že tako suhe , bo treba do zdravnika. Jaz sem hodila na infuzijo prve 4 mesece pri obeh nosečnosti, ker nisem niti vode mogla spit, kaj šele jest, ker mi je bo tako slabo. Če se gre par kg dol, ni še panike, več pa je že boljše povedat zdravniku,

Jaz sem šla prvo nosečnost 10 kg dol, drugo pa 11 kg dol. V roku enega meseca. Pol pa skozi na infuziji, dokler mi ni zaštartalo.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Mardar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ne morem jest
7.8.2012 12:52:22   
blaža
Pa še kar je najpomembneje, da ne boste v skrbeh. otroka super ok.user posted image . sta pa moje zaloge črpala, tako, da..

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ne morem jest
7.8.2012 12:53:02   
tečla
Če so tako grozne slabosti bi se jaz definitivno posvetovala z ginekologom.
Meni je proti slabosti pomagal ingver, ampak mi niti slučajno ni bilo tako zelo sabo ot vama dvema.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ne morem jest
7.8.2012 13:52:57   
Mardar
ja saj hodim nazaj k G. vsake tolko a kot sem napisala me ne pošlje v bolnico ker bi morala na vodi imeti vsaj dva ++ ketonov, kar pomeni da telo ni tako izčrpano, kljub neprestanim bruhanjem, očitno imam nekaj zaloge viška. Ingver mi tako smrdi, da zbruham v trenutku, imam bonbone, kekse, že ko jih navoham je kriza. vidim samo sliko jedi nekje v reklami pa grem bruhat. zdravnica reče da to tak je in še bo nekaj časa trajalo. prejšnji teden mi je ena zdravnica na NS dejala naj si kupim b-komplex, sem a sem že enkrat tudi tableto celo zbruhala takoj, mogoče malo pomagajo, a se mi spakuje, apaetita pa še vedno nimam, lačna in žejna ko kolk. saj pravim vseeeeeeee kaj je možno sem že sprobala.

(odgovor članu tečla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ne morem jest
7.8.2012 18:13:26   
blaža
Mardar, se ti splača vsaj kako šumečo tableto vzet za kosti kalcij, pa kaj za nosečnost,..

meni so šli trije zobje v vsaki nosečnosti 1 zob. ( druga je bla ss, ma je uspel it takoj na začetku še zob). So se kar speskali,..do dlesni user posted image .

Drugače je pa sigurno razlika, če ima ženska npr na višino 166 90 kil, pa shujša 10 kg zaradi slabosti, al pa jaz, ko sem iz 61kg shujšala na 51kg.

Sem šla s taščo izbrat blago za nosečniške hlače. Videt sem bla grozno, trebuh se še ni poznal, vsa sem bla zvita, ker me je želodec vleku dol, shujšana v lica, bleda,..Naslednjič, ko je šla tašča po blago, jo je vprašala prodajala, da kaj je z uno punco, ki je bla zadnjič z njo, da če se drogira user posted image . Mojo taščo je skoraj kap. Je rekla Neeee, to je moja nevesta, je noseča.user posted image

No meni ni šlo dol niti 2 požirka vode, kaj šele kaj drugega. Smrdel mi je gel za tuširanje, ostrižt sem se mogla, ker si dolgih las nisem mogla rihtat, smrdela mi je revija moj malček, da ne govorim o hrani,..

So me pobrali iz postelje, ko nisem več niti na vc hodla in peljali v bolnico. če ne po mojem, bi me en dan kr pobralo.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Mardar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ne morem jest
7.8.2012 19:06:44   
mateyka
ej, ti nosečniški hormoni so res kriza. nobena druga slabost se ne da primerjat s tem imho.. pa se ti blede od lakote, ko pa kaj poješ, ti je pa še slabš user posted image mislim, wth, res.. se mi pa zdi da ni kej tuki za pomagat. telo je preplavljeno s temi hormoni, ki pomagajo nosečnost furat in se mi zdi da smo nekatere extra občutljive nanj. jaz to slabost čutim v malih možganih al kako se naj izrazim user posted image tam nekje skozi hrbtenico (se mi je zdelo kot da mam živčevje tam skozi čist namešano) se mi poveže glava in želodec v posebno obliko slabosti in prebavnih in vohalnih motenj - "morto di krepo" filing je tukaj. prav posebno stanje.. user posted image
no, sigurno bo pa minilo; yey user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?