|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne spimmmm?
5.5.2005 22:38:04   
natalina
ku ku

če se spomnim nazaj kako težko sem čakakla "brce" mi gre zdaj ko so že konkretne kar na smeh.. no pa k vprašanju!

moj problem-ček je ta, da že skoraj 4-noči nisem spala, ampak res ne- spala

mali brcata ko nori ves dan ,ko pa bi mamica mal spala se pa začne prava zabava, ampak problem je v tem, da ne najdem položaja, če sem na levem boku se pritožuje leva, če na desnem pa desna, na hrbtu ne gre, nekaj na pol pa tudi ne!!!!

verjamem, da se vam je dogajalo podobno, morda kaka ideja??
pa še to, mal smešno vprašanje, a mislite, da ju res kaj moti oz. da ju lahko "pomečkam"(vem da se sliši čudno, ampak glede na pritožbe?)


pa pa in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ne spimmmm?
6.5.2005 12:32:55   
tilka
Jaz sicer nimam dveh naenkrat, slučajno sem pokukala sem gor še na ta forum, toda mene spominja ta nespečnost čisto na mojo. Pri obeh zadnji mesec nisem spala. Glede na to, da imaš ti dve, se mora ta nespečnost začeti že mnogo prej. Bilo je vse skupaj bolj podobno dremežu. Malo sem si pomagala z blazinami, tako da sem skoraj na pol sedela. No, kakorkoli že, mogoče ti bo katera kaj bolj svetovala. Pa lepo dremaj.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ne spimmmm?
6.5.2005 13:25:25   
zara3
Pozdravljena!!!
Jaz imam v trebuščku tri dojenčke. Sedaj smo v 27 tednu in že imam težave z spanjem. Ne zbudijo me brcike, temveč me začnejo boleti boki, me grabijo krči, me lulat...
Moji trije so bolj aktivni čez dan, ponavadi eden prebudi še ostala dva. Ko čez dan počivam na kavču (na boku, ker mi je na hrbtu slabo) se tudi včasih tisti spodnji upira, prične močneje brcat. Takoj ko se to zgodi se pač obrnem in je takoj boljše. Trebuh pa si podlagam z čisto tankim vzglavnikom.
Kar se pa tiče tega da jih lahko pomečkamo, pa mislim da je zelo malo verjetno, saj so v plodovnici.
Lep pozdrav!
Zara +:sloncek::sloncek::sloncek:

p.s. Natalina, v katerem tednu si??

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ne spimmmm?
6.5.2005 13:40:36   
natalina
ku ku

Zara, sem v 23t mal za tabo. no moram ti povedat, da sem ravnokar iz vrtca, kjer sem bila na kavi pri bivših sodelavkah in tam sem občudovala trojčiceee..in sem se nate spomnila. tri male črne buče so spale ko angelčki, stare so 2.5-let in jih ločijo vzg. po copatkih..norooo

kar se tiče pa spanja, mislim da se bom tud nate spomnila v stilu...zari pa trije nagajajo. juhuu

kako se pa drugače počutiš?

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ne spimmmm?
6.5.2005 14:59:03   
SISI25
Točno to se je dogajalo meni, kamor koli sem se obrnala se je drugi pritoževal in se mi je zelo da ga bo teža drugega pomučkala.

Jaz sem spala tako, da sem si eno stran hrbta podprla z blazinami in sem spala tako napol na hrbtu napol naboku ampak se mi je še vedno zdelo da je tisti spodaj čisto pomučkan, tako da me je bilo kar groza iti spat ampak ko sme zaspala sem pa spala kot top.
Tako da pametnega nasveta nimam, mislim pa da se ne more onemu spodaj nič narediti, saj imamo zdaj krepka mala navihanca.
Sta pa moja dva tudi brcala kot nora, cel dan in celo noč. meni se je zdelo da nikoli ne spita. Še če sem morala sredi noči iti na stranišče sta spet brcala.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ne spimmmm?
7.5.2005 8:58:07   
zara3
Zdravo!!!
A so trojčice v vrtcu enojajčne??? Mi pričakujemo dva fantka-enojajčna, ter eno pupo. Če že ne drugo, vsaj pupo bomo ločili od fantov. Itak pa mislim, da mama takoj ve kdo je kdo.
Pa ti, pričakuješ enojajčne ali dvojajčne dvojčke???
Drugače sem vredu, moram hitro po lesu potrkat, da se ne spremeni. Do sedaj nisem imela še nobenih težav, vse nekako poteka normalno. Edina razlika je, da hodim na preglede v bolnico v rizično ambulanto.
Sedaj so se me sicer začele lotevati težave tretjega trimesečja, da včasih težko diham, težko vstanem, krči, zaprtost....ampak to je vse normalno, to se dogaja tudi ostalim nosečkam.
Pa ti, si vredu?
lp,Zara +:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ne spimmmm?
8.5.2005 16:01:57   
natalina
uh Zara sem pozna a ne! ja v vrtcu so vse tri buče enojajčne, sicer mi ni jasno kako je to možno, ampak so pa čist enake, no jaz se počutim še kar ok. samo te standardni problemi, krči, glavobol in nespanje mal nagajajo.,pričakujem pa dvojajčni deklici.

trenutno ne vem a naj že pripravljam stvari al še ne, po trgovinah se mi že zdaj ne da klatit, ker prehodim enom pa sem že mal hin (ni kondicije sploh)..23.5. imamo spet uz, pol bom pa mogoče mal že čarala! uživaj, čuvajte se in seveda se kaj javi!!
pa pa

natalina:sloncek::sloncek:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?