|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nemiren spanec
16.4.2010 15:39:27   
rogljicek
Ali so imeli vasi nedonosencki tudi tako nemiren spanec? Moja skoz neki jamra, ponoci se zbuja na vsake 1.5h, grozno jamra, hoce jest, potem pa med dojenjem seveda zaspi. Pa se ena druga stvar. Nonstop kaka, na dan verjetno zamenjam min 15 plenick in kljub temu ima rdeco ritko. S cim jo mazat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nemiren spanec
16.4.2010 15:48:13   
TaMaSa
V slo.so drugacni proizvodi kot tu.
Jaz imam za tamali2 sicer navadno kremo za rito,s katero ju skoraj nikoli ne mazem-od Welede.Ce je nekoliko bolj rdeca imam Desitin Salbe,ampak najbolj pa pomaga Heilsalbe.Kupi v lekarni,ne bo ti zal.
Drugac pa,cim manj mazat,pa z vodo umivat,fejst osusit...saj vesuser posted image kaj pa imas zaene plenicke?Safiji je moz kupil 1od Pampers haha,tako da,ce jih hoces.Samo ne vem kako se bova zmenili??

Za spanje-saj sta komaj domov prisli,se ni ujela ritma.Pa bogica no...kaj zraven tebe spi?Moja je prva 2m pri nama spala.Tvoja je pa se nedonosenka,te se bolj potrebuje.

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 16.4.2010 15:49:29 >


_____________________________

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nemiren spanec
16.4.2010 18:43:59   
**Tinkara78**
Vedno sem mazala samo z Bepanthen mazilom (rozana črta) in umivala sem samo z vodo in eno vrsto vate, ker je bila na ostale preobčutljiva. Kasneje sem razrezala plenico, ki sem jo uporabljala namesto vate. Kakala je pa mogoče 1x na dan oziroma na več dni. Sama kriza.

Kakšen je pa kakec? Da ne bi imela kakšne alergije? Jo samo dojiš ali dodajaš?

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 16.4.2010 18:46:37 >

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nemiren spanec
16.4.2010 20:03:19   
anajmad
Naša je bila rojena v 26. T in se je zbujala konstantno na dve uri in pol ,tam do enga leta. Jst jo nisem dojila,ampak smo ji dodajali. V začetku smo morali res pazit,da smo ji dajali hrano na dve uri in pol,ker je prišla s 1800g domov in je morala seveda pridobiti na teži. S tem je tudi posledično več kakala. Bila je non stop posrana-ko golob. Sčasoma se to tudi umiri.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nemiren spanec
16.4.2010 20:31:32   
Najaa
Naša je spala od začetka dokaj mirno, le za hranjenje se je zbudila in spala dalje. Okoli 6-7m se je šele začela zbujat "za brezveze".
Če ima vneto ritko, skoraj vedno pomaga sudocrem ali pa ribje mazilo.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nemiren spanec
17.4.2010 17:56:10   
Katy78
Moj je 33. tedenski in že od začetka mirno spi. Prvi mesec je samo jedel in spal (za jest se je zbujal točno na 3 ure - tak ritem je imel že v porodnišnici) potem pa so se začela daljša obdobja budnosti čez dan in daljši spanec ponoči - najprej 4 potem pa že kar 6 ur v kosu (to je bilo pri 3. mesecih). Res je bil neproblematičen dojenček, tudi krčev ni imel.

Z rdečo ritko nismo imeli velikokrat opravka, kadar pa je že bila rdeča, pa je najbolj pomagal roza Bepanthen ali pa praška pasta. Mu pa ritko še danes ob vsakem previjanju umijem z vodo in namažem z lekarniškim hladilnim mazilom. Kot novorojenček je kakal kakšnih 3x na dan po malo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nemiren spanec
23.4.2010 20:04:22   
nadalinka
najin sinko je zdaj star 17 mes.,pa se še vedno zbuja od 10-20xna noč.Sčasoma je normalno,ker se vsega navadiš....Jaz prisegam samo na mustelo vitamin barrier cream(v lekarni),ker naredi prepreko med kožo in vlažno plenico.Koža je čisto suha po njej....

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?