Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
neni - dons držimo pesti zate!!!! 11.8.2005 8:55:25
Anitka
Neni naj so s tabo vsi :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: tega ozvezdja
neni - dons držimo pesti zate!!!! 11.8.2005 9:34:44
tia
Neni tudi od mene in moje :duda: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,naj bodo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: s tabo.
neni - dons držimo pesti zate!!!! 11.8.2005 10:18:32
anadejka
Jaaaaa Pika in niso taki full corteki s tistimi malimi prsteki,pa malimi nohteki,...ampak stisnejo pa res k :hudicek:,pa boh ne dej da maš spuščene lase,ker če jim to pride v roke,auuuuuu,zanje pa full zanimiv,se kr smejejo,pa kr učki se jim zasvetji,ane ane;):bravo:;):bravo:;):bravo:
neni - dons držimo pesti zate!!!! 11.8.2005 10:20:17
anajmad
Drži se neni:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: en lp:morje:D.
neni - dons držimo pesti zate!!!! 11.8.2005 11:02:18
neni
Hvala punce, me je kar precej strah, sploh ne vem česa, predvsem menda tega, da mi preloži postopek, ker je danes že 26. dan. Bom sporočila ko pridem domov. Pa res močno držite :miska: Bom vrnila!