Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pozdravljene,tu sem nova pa bi mela kaj neki za vprasat. stara sem 27 let mam neredne M cikluse ,ze tri leta ne jemljem nobenih KT ,prej sem jemala -diana35- 6 mescov in sem mela redne M pol pa sem nehala ker sem se zredila,po odnehanju je ista pesem.ze dve leti sem porocena,nisma se nacrtovala
, ampak zdaj ja in kolk vidim je dost primerov kot mojih z nerednim M in nosecnostjo.zanima me al se sploh da zanositi al ne in ce je keri uspelo.menstrualne cikluse mam vsakih mesec pa pol al pa do dva meseca.,in zdaj si zelim otroka in kolk cujem je tezko zanosit...nazadnje je ginekolog reko da je vse "vredi"mislim kak vredi ce nimam redne, mislim redne nisem imela od gdaj pomnim zase....
zdaj esm se odlocila za nosecnost z mozem sma poskusila in zdaj je ze minulo par dni,in se mi mesa al bi lahko bila al ne noseca...
ker mam neke znake ki bi se jim reklo da sem,kriz me boli joske mam natecene ,mislim kar neki znaki so ampak tak mislim da je lazni alarm,zadnja M je bila 4 marca mislim konec , in zdaj cakam mogoce pa bo

, pa sploh ne mislit na zanositev. Boš vidla, nekega dne, ko boš najmanj pričakovala te bodo presenetile
in boš
pa uzivat pa ne se sikirat .......................lp pa vsem veliko srece
al je mogoce da se mi posreci ze 1 ko sma poskusila? upam da mi bo hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lp pa veliko srece za vse na tem portalu