|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče it spat
19.12.2006 22:11:23   
tanja75
Naš user posted image  (21 mesečnik) noče it spat, pa čeprav je zaspan in utrujen (tako dopoldan, ko prideva iz vrtca kot zvečer). Sam ne ve kam bi se dal (zaspi tudi na kavču ali stolu za hranjenje), tečen ko driska, če ga dan v posteljo se upira, oklepa se me ko klop in dere kod, da ga odiram tudi po 15 min.   To se dogaja že par dni in res ne vem kaj naredit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče it spat
19.12.2006 22:40:29   
Pilar
Pri nas isto. Oziroma, sedaj je malo boljše. Pojma nimam, kaj jih piči, kakšen signal dobijo....jure je star dve leti in skoraj nikoli nismo imeli probleme s spanjem. Zadnje dva tedna pa tak halo....saj počasi se stanje normalizira, ampak res ti ne znam nič svetovati, zakaj tako pride.

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče it spat
19.12.2006 23:48:25   
lelaval
Naša 18 mesečnica je to počela prejšnji teden (vse skupaj je tajalo dobe teden) in upam, da se ne ponovi več. Bila je zaspana, da je sede spala, a se drla na vso moč in vse metala od sebe, enostavno ni vedela niti sama, kaj bi imela in kaj ne,... Pa še noči niso bile mirne. Sem se spremenila v  zombija. user posted image  Se mi zdi, da jo moram dat spat prej, ne pa, ko je že ful zaspana. Takrat brez težav zaspi in je poem dobre volje. Bomo videli, kako bo - zdaj je 2 dni ful vredu (kot je bila včasih).
Tolažite se, da vse to enkrat pač mine - enostavno nam nič dugega ne preostane.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče it spat
20.12.2006 10:35:08   
honey
Naš 21-mesečnik pa pri babi čez teden, ko je v varstvu, zaspi brez problema, čez vikend pa nikakor ne, ko je z nama z možem. Mislim, da je premalo z nama in takrat, ko je, da noče nič zamuditi. Ampak mi prakticiramo to tako, da za popoldansko spanje gre z njim mož na kavč in gledata kakšno risanko pa počasi zaspi. Zvečer ga pa ali pustim, da zaspi na kavču in ga potem odnesem v njegovo posteljo ali pa grem kar z njim spat(nimam nič proti)user posted image .

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče it spat
20.12.2006 12:10:31   
petraz
Žal se to dogaja tudi nam.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče it spat
20.12.2006 14:04:23   
tanja75
Ne bi se rada veselila prehitro, ampak je zaspal ob risanki. Vžgem tv, ga posedem na kavč in grem v kuhnjo in evo če nekaj min pogledam in spi sede. Tako, da sem ga spokala spat kar v trenirki.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?