|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče mleka po flaški
28.11.2005 13:10:14   
joca
Moj sinek je star pet mesecev in pol. Ker se ponoči še zelo pogosto zbuja sem mu zvečer pripravila rižolino z svojim mlekom. Sploh ga ni hotel probat. Naredil je en požirek in začel flaško z jezikom ven tiščat. probala sem tri dni zaporedoma ampak ni šlo. Potem pa sem mu probala dati samo mleko po flaški pa tudi ni hotel piti. Po flaški pije samo čaj in sokce. Imate kakšen predlog kaj naj naredim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče mleka po flaški
28.11.2005 13:19:39   
petraz
Ne vem ti odgovoriti.... user posted image  Mogoče pa ponoči potrebuje tvojo bližino, bolj kot hrano. Tudi pri nas se to dogaja, samo da ga dam na dojko, malo popije in spi naprej.user posted image

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče mleka po flaški
28.11.2005 13:34:44   
Jančika_
Ko je bil Vasja star šest mesecev, sem zaradi krvavitve v nosečnosti morala v bolnico. Do takrat sem ga polno dojila, flaške ali lončka ni hotel niti pod razno, kašic tudi ne.

Zdaj si pa predstavljaj ta prizor: v bolnico sem sem odšla pozno zvečer, ko je mali že spal. Doma smo sicer čisto blizu, a ker je močno snežilo, sem vzela avto. Šla sem sama, ker opolnoči pač ni bilo možno dobiti varstva.

Ko se je mali ob petih zbudil za jutranje dojenje, ga mož nikakor ni mogel nahraniti, mali se je drl kot žival, in tako mi ga je prinesel peš po celem snegu v bolnico, da sem ga podojila! Za popenit!

Naslednji dan je mož vzel v eno roko flašo, v drugo otroka in ob dretju vztrajal dve uri, da je mali zagrabil - in ko je, je pil, kot da nikoli ni pil drugače! Šlo je samo za trmo, ne za to, da ne bi znal. Mogoče se sliši kruto, a ko sem tri dni kasneje spet morala v bolnico zaradi spontanega splava, me ni nič skrbelo, če bo mali lačen ali ne.

Kar pa se tiče nočnega zbujanja: pri nas smo ga ukinili tako, da smo ukinili nočno dojenje. Pri Vasji je to takoj učinkovalo, že naslednjo noč se je zbudil le še 1x (prej pa na eno uro!). To je bilo pri štirih mesecih in pol, po nasvetu pediatrinje. Od takrat spimo (zdaj ima skoraj 16 mesecev).

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče mleka po flaški
28.11.2005 14:19:55   
smrka
Probaj mu dajat po žlički.

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče mleka po flaški
28.11.2005 14:58:23   
Marogica
Tudi moj ta večji ni hotel ne flaške ne dude. Še čaj je pil samo z nastavkom in to od rojstva. Jaz sem začela našemu dajati približno pri 6 mes na žličko, ker kot sem omenila ni hotel na flaškoin mi je zmanjkalo mleka. Sicer je trajalo hranjenje malce dalje, vendar sva se najedla.
Zato ti predlagam, da tudi ti probaš ž žličko.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče mleka po flaški
29.11.2005 10:33:22   
joca
Hvala vsem za odgovore. Meni se zdi da ni finta v tem da ne bi hotel po flaški pit, ker čaj zelo rad pije po flaški. Mogoče ga pa moti to da je mlako toplo, ker čaj pije hladen in prav tako sokce.
In kako to misliš da si ukinila nočni obrok? Si ga pustila jokat ali si mu dala dudo? Kaj pa če se ne pomiri z dudo?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: noče mleka po flaški
29.11.2005 14:41:56   
Jančika_
Joca, malega je pri odvajanju prevzel ati. Ni ga vzel iz posteljice, bil pa je ves čas ob njem, ga božal, mu dajal dudo. Pa sploh ni bilo neke histerije, ki sva jo pričakovala. Seveda malemu ni bilo všeč, ampak se je dal prepričati. In res je na srečo vse skupaj trajalo eno samo noč.

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?