|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče v vrtec
9.10.2012 12:49:30   
bardy
Pozdravljeni,
moj sin(3,5 let) noče več v vrtec. Lani je hodil prvič,uvajanje je steklo brez problemov, rad je šel v vrtec.....
Letos je bil ves navdušen ko je spet lahko s septembrom začel hodit v vrtec...zdaj pa se je to veselje končalo in joka da ne gre.... ko ga vprašamo v čem je problem jasno in glasno pove,da ga zelo motijo(nervirajo) mlajši v skupini(skupina je od 1-4 leta) ker jokajo,hočejo dude, kličejo mamice user posted image in točno pove katere prijatelje od lani pogreša in da hoče bit z njimi. Vzgojiteljica je ista kot lani, otrok pa je samo 7 od lanske skupine ostalih 10 je novincev...

vem,da bo v življenju naletel še na mnoge spremembe na katere se bo moral navadit..vendar mi je kot mami srce parajoče ko joka in se brani z vsemi 4-imi da ne gre notr. Vgojiteljica ga vsak dan tolaži in carta....in nekako potem "zvozi" dan.

Nevem več kaj naj mu rečem oz. vrtec prikažem kot njemu v dobro.... o tem da ga bi izpisala ne razmišljam...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče v vrtec
9.10.2012 13:00:10   
LittleSun
Vsak začetek je težak bi rekla. Za tiste "tanove" otroke je potreben čas, da se prilagodijo, navadijo in sprejmejo novo okolje. Potem bo lažje, boš videla. Prve mesece je vedno napeto vzdušje, vzgojiteljice spoznavajo nove otroke in otroci se vklapljajo v okolje.

Vrjamem, da ti je hudo, vendar bo kmalu minilo.
Naš je star 4,5 in smo imeli letos tudi krizo od začetka. Je postal nagajiv in neposlušen, ker je želel pozornost (sej ne, da jo je prej imel na pretek, samo občutka da jo ima točno določen otrok ni imel, tako da je videl, da tisti ki jokajo jim vzogjiteljice namenjano posebno pozornost), ki so jo dobili tanovi otroci, ki so od začetka še jokali (kar nekaj jih prišlo s 3 leti prvič v vrtec) pa še aktivnosti so bile zmanjšane in potem sva se pogovorila, malo se je umirilo stanje, so se navadili drug na drugega, pa je sedaj spet vse v starih tirnicah.


< Sporočilo je popravil LittleSun -- 9.10.2012 13:02:09 >

(odgovor članu bardy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.10.2012 12:48:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče v vrtec
12.10.2012 22:52:28   
takotako
Pri nas se je tako zgodilo zadnje leto v vrtec, ko je ostal samo z dvema fantoma v skupini, vsi ostali prijatelčki so šli v majšo skupino. Vem da se ti srce para, sam bo tudi to zvozil. Men je sama vzgojitelica povedala da ima krizo ampak nekak smo šli čez to. Drugega kot držite se, ti ne morem rečt. Ker če boš karkoli spreminjala bojo za njega spet spremembe. Poskusi razložit zakaj jokajo in da je on starjši in da naj vzgojitelici pomaga jih razvredit. Pol pa naj kak dan prinese nekaj-zmeni se z vzgojitelico- da bo ostale prijatelčke presenetu, naprimer balone,. Vzgojitelica naj pa povdari da kako ji pomaga.
Jaz sem v takem času rodila in nas je blo strah da bo še hujše. No pa sem mu pripravila da je nesel kinder jajčke za vsakokar ker, je pa on dobil dojenčka. In moram rečt da je blo ful boljše. user posted image .

Nekaj kar se bo počutil posebnega, ker je večji.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?