|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče več v spalno vrečo
18.9.2006 22:37:57   
Alina_alin
Od 4. do nekje 10 meseca je spala zmerom brez problema v spalni vreči. Potem je bilo poletje, seveda je nismo dajali spat v spalno vrečo. Sedaj pa sploh več noče videt spalne vreče. Se začne dret še preden jo uspem na pol spakirat v njo. Kaj naj naredim - stara je 15 m. Sedaj je prehladno, da bi spala samo v pižami, saj se itak ponoči odkrije...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče več v spalno vrečo
18.9.2006 23:18:36   
katja pv
Na kakšen način pa jo pakiraš v spalno vrečo. Mi našega spravimo v vrečo tako, da položim vrečo na previjalno mizo, mu povem, da ga bom dala v vrečo, ga posedem na sredino vreče in mu jo nadenem. Malemu tako ni potrebno leči pa še fajn se mu zdi, da sedi na robu previjalne mize.


(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 7:29:48   
Alina_alin
Jaz jo sicer, tako kot sem jo takrat, poležem oz. spalno vrečo položim na kavč, in potem položim njo na kavč, ko pa ji začnem rokice v rokave dajat, je pa alarm 100 na uro. In sem že 3 dni popustila, kar je seveda spet še slabše. Ampak začne tako protestirat, kot sicer nikoli. Če ne bomo imeli spalne vreče, kako jo pa  naj dajem spat, če se pa itak takoj odkrije, ko se obrača. Kaj storiti? Bom danes probala še jo sede. In do katere starosti ste vi uporabljali spalno vrečo?

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 8:16:29   
Jančika_
Mi jo pri več kot dveh letih še uporabljamo in jo še bomo, tamalega smo pa tudi že zapakirali not zdaj pri dveh mesecih. Kaj pa vem, naš se ni nikoli bunil (pa se zelo rad jajca zaradi vseh sort teči, tu pa začuda ne). Pri ostalih stvareh, ki mu ne pašejo, pa jih mora narediti - jih pač mora, ne glede ne huronsko dretje. Recimo laske je treba umiti, pa če se na trepalnice postavi (in res, ne manjka veliko, da bi seuser posted image ).

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 8:51:39   
cuma
Mogoče pa poskusi najprej medota obleči v spalko, pol pa njo. Ali pa na kako drugo finto... Jaz bi probala po načelu: spalna vreča je povezana z nečim zelo prijetnim...(crtanje, flaška?, pravljice...) Mogoče pa bo pomagalo?Srečno!
Cuma

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 9:45:09   
sazi
Mi imamo spalno vrečo brez rokavov in tudi pozimi smo imeli tako. Mali vedno protestira, ko mu oblačim rokave pri oblačilih, tu pa rokavov ni in sploh ni problema. Spi pa v bodyju z dolgimi rokavi v vreči brez rokavov. Pozimi smo ga pa čez še z eno dekico pokrili ali pa v vreči oblekli še v pižamo.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 9:58:00   
tulip
Kaj pa če ga vanjo daš, ko že spi?
Našega dam zdaj, ko je še toplo, v posteljico samo v pižamci in ga čez kakšno urco oblečem v vrečo. Se ne zbudi, malo pazim, da ga ne premetavam preveč in to je to.
Problem imamo samo zjutraj, ko bi on buden stal ob ograjci posteljice in gledal okrog, pa si stopi na vrečo in se zvrne, včasih tudi z glavo v letvice...Takrat ga moram sleči in se pride cartat k nama v posteljo.user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 10:28:39   
piščanc
nekateri otroci ne marajo biti omejeni, tudi naš je tak. vreča niti pod razno, pa tudi pokrit noče biti. tudi če ga ponoči, ko že spi pokrijem se zbudi in zbrca dol. zato sem se nehala sekirati, če mu paše samo v pižami, je pač samo v pižami.

oblečen ima tanek bombažen pajacek in plenico. sedaj ima dolge rokave in hlače, teden dni nazaj je bil pa še v kratkih. pa nič ne smrka niti ni bil prehlajen zadnej čase

tok tokuser posted image

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 11:35:10   
Naja31
vreča niti pod razno, pa tudi pokrit noče biti. tudi če ga ponoči, ko že spi pokrijem se zbudi in zbrca dol. zato sem se nehala sekirati, če mu paše samo v pižami, je pač samo v pižami.


Pri nas je isto. Spi nepokrit. Če ga pokrijem, zbrca.
V stanovanju je dovolj toplo, me ne skrbi.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 11:44:08   
BarbaraE
Naša se je tudi nekaj razburajala, ko sem jo spet (po poletju) začela dajat v vrečo. Pa sem jo začela dajat v vrečo, ko je že zaspala. Zdaj pa jo dajem še preden zaspi, pa ni več panike. Ima pa princeska 17 mesecev.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 12:19:14   
Antigona
Žan je vedno odkrit, tudi če ga pokrijem se odkrije. Sklepam, da mu je prevroče in ga pustim tako kot je. Me ne skrbi, ker je v stanovanju dovolj toplo da je lahko odkrit, sploh pa ni bil do sedaj še nič bolan user posted image  user posted image  user posted image ...

Pa še trekam, da ne bo slučajno zdaj zbolel user posted image ....
Star bo pa 14 mesecev...

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: noče več v spalno vrečo
19.9.2006 22:26:26   
Alina_alin
Joj, ful dobra ideja, da jo dam v vrečo, ko bo  že spala. Hm, samo pravi tajming moram naštudirat - ker prvo uro, ko je ful zmatrana spi trdno, po dobri urci pa se zbudi na vsak piš. Bom jutri poskusila in javim.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?