Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Fina ritka pač.
Drugače pa sem bla jaz ista kot otrok. Nisem marala nobene zelenjavne papice in pol, ko moja mam ni vedla kaj bi mi še dala jest, mi je dala polizat kuhalnico, ko je kuhala pasulj. Ni treba uganit, da mi je bil zelo všeč, čeprav so moji mami rekli v posvetovalnici, da je zmešana. Tudi moj ta starejši, se spomnim, da če ni blo dobro skuhano in sem skuhala kako zelenjavo samo na hitro, da ni skoraj nič pojedel. Jaz se ne sekiram dosti, ker je ta mali kar okrogel( še od dojenja), tako, da bo že počasi, ma skuham mu pa vseeno, da se privadi malo na okuse. En žlička, ena žlička. Bože bolje!
.Probaj mu skuhati zelenjavo pa mu naribaj jabolko gor.Mam eno kolegico k je tudi začela s sadjem pa tamali ni hotel zelenjave jest pa je naribala vsakič jabolko gor pa je jedel.
Daj se kaj oglasi in počvekaj z nami.