|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočno dojenje
8.1.2010 9:34:46   
ANABOJAN
pozdravljene;

Mojega sinčka dojim še vedno na vsake dve uri tako ponoči, kot čez dan..... spat gre ob 7h in ustane ob 7h, vmes pa se sojiva na vsake dve uri, včasih kako umes na tri proti jutru pa na eno.... posledično sem popolnoma sesuta..... Nik bo drugi teden star 4m..... Mleka imam dovolj in tudi zvečer mi poje dovolj..... Dojenje čez dan me ne moti ampak nočna tura me pa ubija.... kaj svetujete ali naj mu ponoči dodajam čaj umes, ali naj zvečer naredim riževo kšico s svojim mlekom in ga nato še podojim... Naj povem da ima nik 66 cm in 7kg, tore ravno pri drobnih ni, saj se je rodil z 4kg. za vaše iskušnje se vam zazhvaljujem...

lp
Ana in Nik

_____________________________

_________________________________________________
Upanje je zadnje kar umre.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nočno dojenje
8.1.2010 10:11:53   
ll01
Jaz sem imela enake tezave, zdaj ko je nasa punca stara 5 mesecev in pol pa je ze malce boljse. Pri 4 mesecih in pol sva zaceli z uvajanjem goste hrane. Sedaj nama je kar lepo steklo. Sedaj ji dam zvecer eno uro pred dojenjem rizevo kasico z dodakom kaksnega sadja, nato jo se podojim in jo dam v posteljico da sama zaspi - baje ne sme na dojki, ker si dojencki zapomnijo kako so zaspali in cim se zbudijo hocejo isto.
Zdravnik mi je rekel, da eni otroci so pac taki in da lahko probavamo kar hocemo. Ampak nasa je kot kaze s tem pokazala, da potrebuje ze tudi kaj drugega kot le mleko.

Uspesno!

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nočno dojenje
8.1.2010 10:20:06   
veronikab
Pri nas je tak režim dojenja trajal do 7. meseca, GH sva začela uvajati pri 6. mesecih. Šele sedaj, star je 8,5 mesecov, se je stanje občutno popravilo na bolje (ponavadi se doji le 1x ali pa celo prespi noč). Še vedno pa pridejo noči, ko se doji tudi do 4x.

_____________________________

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu ll01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nočno dojenje
8.1.2010 12:28:36   
Urska09
Naša se je začela pogosto prebujati med 5. in 6. mesecem starosti. Joj, kaj vse smo prebrali in sprobali! Najprej sem pomislila, da je lačna in sem ji v flašo AM (ki ga je dobila vsak večer po dojenju) začela dodajat riževe kosmiče. Nič ni pomagalo. Če je bila "dobra noč" sem vstala "samo" 2-3krat, včasih pa se je zbujala tudi na pol ure. Od vsega je najbolj pomagalo, da sem jo takoj vzela k sebi in podojila. Čim se se šla neko "nočno vzgojo" je bilo slabše.
Čist te razumem, da si utrujena. Midva z možem sva bila včasih kot dva zombija. In jamrala, kdaj bo že minilo. Edina tolažba mi je bila, da se je tudi moj starejši sin prebujal v približno istem obdobju (pa ni bil dojen). No, pa je minilo. Pri obeh. Med 9. in 10. mesecem.
Če danes pomislim za nazaj bi rekla, da so bili glavni krivec zobje. Prva noč, ki smo jo prespali brez vstajanja, dojenja,... (od 8ih zvečer do 6ih zjutraj) je bila pred dobrim tednom, ko ji je zrasla še zadnja dvojka. Od takrat naprej SPIMO user posted image user posted image . Aja, stara je pa 10,5, mesecev.

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nočno dojenje
8.1.2010 15:36:04   
ANABOJAN
hvala za vaše dobre nasvete... no tudi naš žabek že dela zobke in sem tudi jaz imela v mislih da je najverjeneje to razlog.... na hval da si me pomirila... kej prw dosti pa nimam narediti... imam homeopatsk zdravila za otročke, ki delajo zobe tako da mu bom kar nabolj pogosto dajala....
hvala
lp
ana

_____________________________

_________________________________________________
Upanje je zadnje kar umre.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nočno dojenje
8.1.2010 16:23:01   
manna
ANABOJAN kakšno pa je to homeopatsko zdravilo za otroke ki delajo zobe??

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nočno dojenje
9.1.2010 19:42:33   
yupi
naša  Urška  je  stara  13 mesecev  in če  pomislim  nazaj  je  bilo  enako  in sem  se obremenjevala  ampak  zdaj  nič  več  se  še  vedno  dojima  tudi  ponoči   čez  dan  normalno  je  vse  obroke  preden  gre  spat  se  podojima  da  zaspi  in  nato  še  ponoči  2  do  3  krat  tako  da  se  ne  obremenju  z  tem  še  prehitro  zrastejo   je moj  drugi  otrok  in  je  čisto  drugačna  kot  prvi  otrok  ki  ga  nisem tako  dolgo  dojila  

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z dojenčkom na plažo - 10 genialnih trikov
Preverite te genialne trike, ki vam bodo počitnice z dojenčkom na morju pošteno olajšali in vam tako pomagali ustvariti ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?