|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nohtki na nogah
3.2.2009 22:11:50   
žaki
Imamo težavico. Malčica ima čisto majhne nohtke na nogah. Pravzaprav se vidi samo vrh nohtka, ostalo je nekako "nagubano" z kožo. Kot da bi se prstek nagubal, nohtek pa skrit. Mi je rekla P da ih svojimi nohti pač ravnam, kolikor se da. Dala je še nek antibiotik za vsak slucaj, da se ne bi zanohtalo vse skupaj. Imate izkušnje s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nohtki na nogah
4.2.2009 8:34:36   
aniram
Ojla. Imela sem podobno izkušnjo. Pa sem jo odpravila, tako, da sem ji na prestek dajala kamilične obkladke, samo gazico namoči in jo daj na prstek, čez pa nogavičko, da se malo namoči, potem pa narahlo potegni, kot da bi hotela kožo dol potegnit amapak res samo narahlo, ker boli. In to delaj 3 do 4x na dan. Če pa imaš možnost dobit še kje dobit CHLORHEXIDINI SOLUTIO 0,05% (podobno alkoholi, samo, da ni tako močno in da ne peče tako, kot alkohol), pa daj ta obkladek na prstek. Torej en kamilični in en z to tekočino - izmenično.
Upam, da bota uredili, ker zna bit to sicer grdo. lp

(odgovor članu žaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nohtki na nogah
9.2.2009 21:33:09   
aniram
Zanima me, kako so kaj vajini nohtki. Gre na bolje?

(odgovor članu žaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nohtki na nogah
11.2.2009 11:38:51   
žaki
Takle mamo. Nohtek na desnem palcu nam je začel nagajati. Vnel se je čez noč. Prekuham vodo pa ji namakam prstke. Potem razkuzim malo s fiziološko. Namazem ji ga z bepanten plus. Malo dam kreme še na zloženec in vse skupaj zavijem. To počnem že par dni. Vnetje je sicer zginilo samo nohtek se je vseeno vrastel. Problem je, da se ne pusti dotikati za prst, ker jo boli, tako da imamo kar borbe user posted image  Mislim, da bo vseeno treba zdravniku. Ne morem prstek pustiti kar tako. Zanimivo je, da ima mož prav tako probleme z palci na nogah. Ali je to dedno ali ne pojma nimam. Da bi ji nepravilno ostrigla nohte je nemogoče, ker jih sploh še nisem  odkar se je rodila. Tako so majhni da sploh ne morem in ne pridem s škarjicami do njih. Ostali se počasi sami ravnajo, tako da me za njih ne skrbi.

(odgovor članu aniram)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nohtki na nogah
12.2.2009 11:09:28   
aniram
če je tako, potem je bolje, da gresta k zdravniku. delam na takem področju in sem videla, kako grd je lahko takle noht pri dojenčku. Ne čakaj, da ne bo še huje. Res ni lepo videt in to res boli.

(odgovor članu žaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nohtki na nogah
24.2.2009 13:00:28   
Senci
živjo, tudi mi imamo problem z enim nohtkom na nogi. nekje v 3. mesecu se mu je nohtek vrasel vobnohtno kožico. zdaj spodaj raste že nov, ampak okoli nohta ima že cel čas rdeče in včasih malo gnojno. naša P je rekla, da ni nič hudega in da bo ta odmrl noht sam stran padel, ko ga bo novi prerastel. ampak pri nas ne zgleda, da bi ga kaj bolelo.

(odgovor članu aniram)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?