|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseče Kranjčanke
26.11.2004 15:57:21   
Lunca1
Eto ena dobra novica, čeprav zame najbrž še ne bo veljala.

Vir. današnji Gorenjski glas

Enkratna pomoč za novorojenčke

Svet Mestne občine Kranj je v sredo sprejel osnutek odloka o enkratnem denarnem prispevku občine za novorojence. Odlok je nastal na pobudo svetnika Bena Fekonje (SMS). V Kranju naj bi bil prispevek občine različen: za prvorojenca 20.000 tolarjev, za drugorojenca 30.000, za tretje- ali več-novorojenca 50.000 tolarjev, za dvojčka 120.000 in za trojčke 180.000 tolarjev. Debata v mestnem svetu je trajala kar debelo uro, saj so imeli svetniki, kljub temu da bi enkratni prispevki za novorojenčke za proračun v naslednjem letu pomenili le 12,8 milijona tolarjev, vrsto pomislekov: da bi starši (mamice) skromen prispevek morda razumele kot norčevanje, da bi kazalo pogledati socialno sliko staršev in po njej ukrojiti lestvico prispevkov, da bi ti prispevki ne smeli biti obdavčeni in da z njimi večje rodnosti občina gotovo ne bo dosegla. Nazadnje je obveljalo prepričanje, da je prispevek za novorojenca treba razumeti predvsem kot "prijazno gesto" občine, osnutek odloka pa še dodelati v smislu svetniških pripomb.

No, zgleda da se nekaj premika, čeprav imam občutek, da bo to veljalo od prihodnjega leta.

LP Lunca (39t4d)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   noseče Kranjčanke
26.11.2004 16:08:45   
mala račka
Definitivno bo to veljalo šele prihodnje leto. Ker sem enkrat na občini spraševala, če se kaj dobi in mi je občinska gospa rekla, da bo to, če bo, veljalo z novim letom. Meni zmanjka le 5 dni, če bo porod na dan PDP :(( .

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   noseče Kranjčanke
26.11.2004 16:38:34   
Lunca1
Pol pa otročka mal prepričej, da bo po novem letu zunaj bolj toplo, da naj se mu še ne mudi ven.:)-

Lp Lunca

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   noseče Kranjčanke
13.12.2004 13:59:32   
žiža
decemberka, vlogo lahko vložiš do otrokovega šestega meseca starosti. Tako da ni nič izgubljenega. Bomo tud mi poskusili, samo mamo mal zmede s stalnimi pa začasnimi bivališči. Bomo videli.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   noseče Kranjčanke
14.12.2004 15:54:35   
mala račka
Hvala žiža. Bomo poskusili. Več kot zavrnjeni ne moremo biti

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   noseče Kranjčanke
15.12.2004 8:49:10   
Lunca1
Bomo mi tudi poskusli. Sicer imam jaz stalno bivališče v Radovljici, začasnega pa v Kranju. Pina bo pa prijavljena v Kranju. Poskusit ni greh.

LP Lunca

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?