|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniške cunje
21.10.2005 15:11:07   
*zvezdica*
saj vem, da je že prežvečena tema..pa vseeno...
naslednji teden grem v Gradec, v HM v lov za kakšno nosečniško cunjo. Baje, da izbira ni ravno ne vem kakšna....Pa me zanima če je v tistem koncu še kakšna nosečniška trgovina, da bi se mi splačalo it pogledat. Rabim par mal lepših cunjic za v službo.
Pri nas je vse tako svinjsko drago...se mi zdi, da je avstrija cenejša.
Vsaka informacija zelo dobrodošla.
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniške cunje
21.10.2005 16:07:14   
Anonimen
Glede Avstrije ti ne morem svetovati, ker sem jaz vse našla pri nas v MB v H&M - mu. Cene so pa itak iste. Dosti cunj se ti pa itak ne splača kupiti. Dvoje hlače, par majčk za pod suknjič, suknjič pa lahko itak nosiš od prej. Jaz sem bila ponosna na trebuh, tako da se nisem oblačila v nosečniške vreče.

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečniške cunje
21.10.2005 16:38:35   
Dejča
Tudi jaz v H&M nisem našla bohve kaj, vendar se ti splača v Avstriji pogledati tudi za kakšnimi majičkami večje št. (če nosiš S, kupi recimo M), zdaj so tako vse iz takih raztegljivih materialov, da sploh ni treba nositi nosečniških cot. Moda je zadnje leto s tunikami ipd. nosečnicam pa sploh zelo naklonjena. Tudi sama sem na takem delovnem mestu, kjer sem morala biti vseskozi urejena, zato sem si dala šivati nekaj hlač - te so največji problem - in kril. Jakne sem na koncu nosila odprte ali pa sem jih menjala za jopice. Na začetku si lahko tudi hlače kupiš kakšno številko večje in si pomagaš s pasom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nosečniške cunje
22.10.2005 0:15:14   
Marogica
Jaz sem našla večjo izbiro v C&A v Seiesebergu.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nosečniške cunje
22.10.2005 9:16:37   
PiaM
V Mb je H&M malenkost ceneje kot v Grazu, saj piše recimo 9,9 Eur (to je  cca.2500 sit) in v sit 1.990 -kar to ni, pri nas pa stane ista stvar 1.990 sit. To je 500 sit razlike. Zadnjič sem bila v C&A v Seiersbergu, pa ni več noseč.cunj, tam kjer so bile še pred 1 mesecem.user posted image  Znamka Jessica je ostala, samo za nosečke nisem našla prav nič.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nosečniške cunje
22.10.2005 10:07:10   
Eviii
jst obožujem h&m že od vedno. imam pa eno veliko srečo, da lahko nakupujem direkt na švedskem, saj je moj mož šved in jo parkrat na leto mahneva gor, k njegovi familji. in vam povem, da imajo čisto druge cote za švedinje... jst sm si zadnič nakupla dvoje hlač (ene žametne in ene malo bolj fine), pa dve prekrasni tuniki, pa dva para zimskih najlonk. in sm zapravla za vse skupi 100 evrov. meni se ne zdi veliko. nimajo pa vsi h&m nosečniškega oddelka. lahko imajo samo par kosov. tko da je odvisno, na kaj naletiš. pa za user posted image  sm tudi zapravla goro denarja gor...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nosečniške cunje
27.10.2005 21:53:12   
Anonimen
V Mami v Poštni imajo fuuul lepe žametne hlače bež in črne barve.Jaz sem vzela črne(13čukov) so najboljše za kombinirat,pa nedrc za dojenje od Anita.Pejte pogledat majo dost hlač pa vse velikosti.user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nosečniške cunje
28.10.2005 8:27:55   
MiaSophia
Včeraj sem šla s prijateljico v MB, pa sve seveda šle tudi v H&M, kjer sem bila prav prijetno presenečena, ko sem odkrila oddelek za user posted image . In imajo kar nekaj lušnih zadev - ko bo bušči bolj buši, grem spet tja (upam, da bodo tudi takrat imeli izbiro..)
Nisem pa zasledila onih hlač na naramnice (bencinarke) iz jeansa. Any idea?

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nosečniške cunje
28.10.2005 8:50:06   
katjandraž
Jaz sem si kupila hlače, ki sem jih našla med oglasi na RR. Za dobro ohranjene 4 pare hlač sem dala 15.000. In sem ful zadovoljna z njimi. Se splača pogledat.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nosečniške cunje
28.10.2005 9:05:00   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Jaz sem si kupila hlače, ki sem jih našla med oglasi na RR. Za dobro ohranjene 4 pare hlač sem dala 15.000. In sem ful zadovoljna z njimi. Se splača pogledat.


Pametna punca-tako se dela.


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nosečniške cunje
28.10.2005 14:56:07   
DEJANA
Jaz sem hlače iz jeansa z naramnicami naročila v quelle(9.900) in so super, tudi material mehak in prijeten za nosit. Sem pa najprej naročila številko večje (za vsak slučaj) pa sem jih morala zamenjat za manjše - te so super!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?