Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kar presenecena nad dvema crticama, ze zdaj komaj cakava na najino pikico. Zdaj pa eno vprasanjce za vas, ki imate s temi zadevami ze malo vec izkusenj. Trenutno sem v 10. tednu in povsem brez znakov nosecnosti, ki jih povsod opisujejo(razen seveda izostanka menstruacije in ocitnih dveh crtic na testu). Ker imam pregled pri G sele cez 2 tedna me zanima kaj menite o tem? Je to lahko obicajno? Ali je morda karkoli narobe in zato ne cutim nicesar, kar bi naj bilo obicajno? Tam nekje okrog 6. tedna sem sicer cutila napetost v prsih pa malo me je spikalo, ampak zdaj pa ze kar kaksen dober teden cisto nic. Kot da se v mojem telesu ne bi dogajalo nic posebnega...

ne bi verjela da sem noseča.
, nisem pa mogla vohat kuhane hrane. Edino kar sem lahko jedla, je bila juha. Aja, pa prsi so me bolele. Ampak to spada zraven. Tako da uživaj v nosečnosti in pazi na
- nikomur ne privoščim ...
!
.Pa lepo
ti želim.