|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in otroške bolezni 18.10.2005 19:24:57
|
|
|
|
lex
|
Jaz delam v vrtcu in tam je svašta, pa je moj otrok ok. Največja nevarnost so rdečke.
|
|
|
RE: nosečnost in otroške bolezni 18.10.2005 21:07:14
|
|
|
|
Anja167
|
Zdi se mi, da je največja nevarnost zaradi virusnih obolenj v prvem trimesečju in da so od vseh najbolj kritične rdečke, še posebej, če jih mati sami ni prebolela.
|
|
|
|
|
RE: nosečnost in otroške bolezni 18.10.2005 23:58:10
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem bila noseča 8tednov,ko sem od tastarejšega sina pobrala rota in adeno virozo.Bila sem na antibiotikih(ospen1000),veliko tekočine in hrane,pa ležanje.Nič ni bilo narobe.Posteljica je dober filter.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki6 dejavnosti, ki otrokom res koristijoVčasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
PROSTI ČASmamamajčaKadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (
32%)

prižgem TV in se malo uležem (
11%)

si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (
17%)

čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (
39%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!