Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

isto kot v našem primeru (sicer na švedskem), ko so trdili da ne moremo dat 2 priimka tamali - I mean wth? kaj pa en španc ki dobi dete tukaj, a on pa kar ne bi smel bit npr. Jose-Angel Fernando Gonzales Chiquita? pa tukaj dajejo 3 imena, zdej bo pa 2 priimka problem? moraš prav poklicat in zatežit, pol pa se malo pomujajo..
jaz npr. moram pa povsod en priimek črkovat (sicer nimam vezaja), ker je vedno eno tuje, če sem v sloveniji ali pa na švedskem. samo meni je v interesu da vsaj eno prav izgovorijo, da vemo da smo poklicani
so pa prijazni da npr. v praksi nas vedno pokličejo z unim ki ga znajo izgovorit in to je to; v sloveniji slovenskega in na švedskem švedskega (razen ko rabijo oba napisat in to spet ni tok pogosto, samo takrat pa dam ID card in je stvar rešena, ker izven slovenije tud mojega imena ne znajo napisat na pamet)