|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nov stadion ali pediatrična klinika
10.11.2006 22:12:32   
asimina
prav zamalo se mi zdi, ker mislijo v LJ narediti kar dva stadiona, o pediatrični pa ni govora. Pred dnevi sem bila na MOB v LJ s svojim otročičkom in moram povedati, da je tudi tam katastrofa. Otročički od 1 meseca do dvanajst let na enem hodniku z različnimi boleznimi, od dermatitisov, viroznih vnetij, bradaavičk,raznih izpuščajev... vsi na enem hodniku, ki premore dva stola in klopco, kjer se lahko vsedeta le dve mamici, ter njuna otročička. Čakalnice so nabitio polne, nikjer se ni za vsesti, sprejemna ambulanta je dokaj normalna, prostor, kjer pa je zdravnik pa ni večji od WC- ja na bencinski črpalki. Grozno se mi zdi, da za otročičke, ki so potrebni nove pediatrične klinike ni denarja, za stadion pa je. Toliko govorijo, da ni denarja za PK, za stadion ga je pa kar na lepem dovolj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nov stadion ali pediatrična klinika
11.11.2006 7:54:55   
noe
PA PETNAJST LET SE ŽE ZIHER ZBIRA DENAR ZA NOVO PEDIATRIČNO, ŠE TE NISO NAREDILI, PA SANJAJO ŽE O NOVEM KLINIČNEM, BANDA!!!!!

(odgovor članu asimina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nov stadion ali pediatrična klinika
11.11.2006 12:43:57   
Anonimen
Eh, škoda besed. user posted image

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nov stadion ali pediatrična klinika
30.11.2006 23:24:19   
krica
Jaz bi rad samo malo pokomentiral:

Starši ste v veliki zmoti, ko ne vem kaj vse pričakujete od nove pediatrične klinike. Velikost prostorov se ne bo spremenila, nekaj se jih bo, a večina žal v nasprotno z pričakovanji - manjši bodo. Roomig in in podobne stvari odpadejo, ker ne bo prostora. Nekje bodo starši imeli posteljo v sobi pred oddelkom. Verjetno pa bodo posamezni oddelki to sobo uporabili v druge namene.

Stara klinika je še vseeno zakon v primerjavi s tem kar se nam vsem obeta.

Nova klinika bo imela stekleno "fasado" in prebeljene stene. Na stekleni "fasadi" pa več miljonov vredno sliko.

LP,
razočarani starš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?