|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obiski in prehrana
25.9.2005 17:20:23   
soncicaT
Mene pa nekaj zanima.

Recimo jaz sem v nedeljo povabljena k "tašči" in gremo nekam v Prekmurje za cel dan...verjetno trgatev.

In seveda bom jedla tam.

Nisem komplikatorka...da ne bi katera mislila....ampak vseeno...kaj če bo taka hrana ko je jaz ne bi smela?? Kaj storite, če ste kje na kosilu in vam postrežejo pohane kure (ne veš a je ok pečeno), pa solato z vrta, no pa morda še kaj.

Ker nimam nobenih protitelesc (toksa, itd..) me kar mal skrbi, kako bo..

Gremo pa na kmetijo seveda...

Kako se izognit...seveda bi rada šla...itak sem sama doma...pa mi bo pasalo mal izleta...ampak skrbi me hrana.

:-)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obiski in prehrana
25.9.2005 18:01:43   
Nejka23
Zivjo!
Jaz na tvojem mestu ne bi bila tako zaskrbljena...Kaj pa ko jes v gostilni? Ali pa si kupis kdaj kaksen sendvic? Kdove kaksna oseba pripravlja to hrano...Lahko pa se izognes kaksni hrani - ce se ti bo zdelo nevarno, da ti ne pase,npr. Ceprav solata je doma vedno dobro oprana,predvidevam. Pri kupljeni pa tudi nikoli ne ves...Skratka pojdi na trgatev,imej se skrajno lepo in jej,kar ti pase - mislim pa,da so najolj delikatne stvari povojene,domace klobase,kaksen tatarski biftek,sir s plemenito plesnijo...
Lep dan se naprej!
Nejkauser posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obiski in prehrana
25.9.2005 19:29:46   
jazz
Po moje si lahko brez skrbi, ker na trgatvah je vedno zelo raznolika hrana- ponavadi. Če boš o čem dvomila, pa vedno lahko odkloniš in rečeš, da ti tole trenutno ne paše,boš pa mogoče kasneje! Uživaj!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obiski in prehrana
25.9.2005 22:24:06   
Marogica
SoncicaT, tudi mene je vedno skrbela hrana v nosečnosti. Vendar v smislu: koliko je bo in ali se bom najedla ali ne? Ostale stvari, za katere ti sprašuješ me niso nikolis skrbele, ker sem v obeh nosečnostih jedla čisto vse. Čeprav zaslediš v mnogih revijah, da so določene stvari "prepovedane", sem se po posvetu z mojim G (zadnjič je dr. Pušenjak povedal enako), lahko jedla vse, ker za plod ni nič nevarno. Seveda pa nisem v ničemer pretiravala-no količinsko že, saj sem se zredila 25 kg.
Zato ti želim dober tek in privošči sebi in tvojemu dojenčku kaj dobrega....user posted image
lp

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?