|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 16:46:03   
Luna*
Mene pa zanima, kakšno obleko ste imele tiste, ki ste se poročile na majhni "družinski poroki". Midva se bova namreč poročila le v krogu najinih družin in sama ne vem kaj naj naredim z obleko.

Ok za njega ni dileme - obleko mora imeti vsak moški in tako je vsaj prilika, da si moj eno kupi user posted image

Kaj naj pa jaz? Po eni strani bi imela poročno obleko po drugi pa ne. Namreč če stane najem od 300-400 eur bom sigurno tolko dala tudi za kak kostim v emporiumu, ki pa seveda mora biti bel in potem si ne predstavljam kam bi ga ponosila? Tore bi bilo teh 300-400 eur stran vržen denar v vsakem primeru? Ali pač ne? Ste tiste, ki ste imele "navadne" kostime gledale da so bili malo manj "bleščeče beli" in ste jih lahko še kdaj ponosile?

Skratka povzetek; tiste, ki ste imele majhno poroko ste imele:
- sposojeno poročno obleko
- kostim (če ja, ali bolj svečanega in kasneje "manj uporabnega" ali takega, ki ste ga kasneje še nosile)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 16:52:10   
zmajaz
Jaz sem si dala delat pač eno bolj svečano zadevo, ker bi mi bilo preveč čudno, če bi bila na poroki v ožjem družinskem krogu v razkošni poročni obleki. Imela sem praktično do tal dolgo krilo + korzet + bolero, vse v šampanjc barvi. Šivilija mi jo je naredila v bistvu po sliki ene poročne obleke. Edino bolero ni čisto tako v redu izpadel, kot bi želela. Samo sem ga morala imeti, ker je bilo pozimi.

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 16:55:44   
endrina
Občutek da si na ta prav poseben dan nadeneš poročno obleko je prav nekaj posebnega. Verjami mi. Pa četudi je poroka le v ožjem družinskem krogu.

Sicer pa imaš zelo lepe svečane obleke tudi v Peek-Cloppenburg za sprejemljivo ceno. Jaz sem za mojo po poročno obleko (to je tista ki sem jo imela potem ko sem se preoblekla) dala le 100€.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 18:24:57   
skuštrana
Mi2 sva imela poroko v družinskem krogu ampak oblekco sem si pa privoščila. Sicer ni bila ne vem kako draga, 50 tisoč tedanjih sit, naredila jo je pa Maja Štamol.

Slikco pa lahko vidiš malo nižje na temi o cenah poročnih oblekcuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 18:58:44   
Jančika_
Pred kratkim sem bila na taki mali poroki v družinskem krogu in je nevesta imela zelo luštno belo oblekico iz Zare. Do kolen, brez rokavov (čisto brez, kot korzet, ne vem, kako se temu drugače reče). Zelo lepo je izpadlo in dvomim, da je obleka stala več kot 50€, pa še komot jo bo kdaj oblekla. Prav kostim se mi zdi za poroko preresen, no, spet odvisno, kakšen je, ampak tako na splošno rečeno.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 19:22:39   
water lily
Sem bla kar v hlačah pa tunikiuser posted image
Moj pa tud ni mel obleke.
Nisva to midva.....

Drugače se pa dobi ogromno lepih oblekic pa par 10€....čist preprostih ampak lepih....saj ni nujno da je poročna obleka.
To je tako kot pri prstanih....prideš v zlatarno po dva prstana cena x....prideš v zlatarno po poročna prstana, cena XXuser posted image (pa ista k una prva dva)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 19:38:48   
baguSka
mi2 sva tud bla tko oblecena, in sicer:

- moj dragi je mel kavbojke in srajco
- jaz pa eno rozasto oblekco za 29,90€

user posted image pa sva se OBA pocutla odlicno!!

jaz si sebe pac ne predstavljam v porocni obleki.. si nikoli nism niti zelela.. moj pa tud ne.. user posted image

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 19:49:53   
ljupka
Jaz sem imela tudi bolj majhno poroko in kakor sei rekla sem v emforiumu kupila obleko bordo barve!14 dni pred poroko se bi je v želodcu obrnilo,začela sem razmišljat,kakšna bo to slika,kaj bom pokazala svojim otrokom in v jok!Mojmu sem se kr bala poveedat,da sem se premislila in da bi rada belo poročno obleko!Za tisto v emforijumu ,sem dala 80.000SIT!Sam hvala bogu je njegova sestrična poznala eno ki je imela včasih salon,in je imela še ogrobno oblek doma,smo se zmenil ,sem šla probat mi jo je mal priredila in sem dobila obleko!Plačala sem 10.000SIT,koliko je stala čistilnica!
1.3. bo 7 let in ni mi žal,ko pogledam slike ,so lepe vem da sem se poročila,otrokom lahko pokažem lepo sliko in povem ,na tej sliki sva se z atijem poročila!
Pač vsak po svoje,koliko komu kaj pomeni!Jaz sem vesela da sem se premislila!Saj če je vse normalno  je ta strošek sam enkrat v življenju!

Želim ti vse najbolje v zakonu,da bi bil večen,neglede za kaj se boš odločila,da boš imela na sebi!

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 20:18:42   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Pred kratkim sem bila na taki mali poroki v družinskem krogu in je nevesta imela zelo luštno belo oblekico iz Zare. Do kolen, brez rokavov (čisto brez, kot korzet, ne vem, kako se temu drugače reče). Zelo lepo je izpadlo in dvomim, da je obleka stala več kot 50€, pa še komot jo bo kdaj oblekla. Prav kostim se mi zdi za poroko preresen, no, spet odvisno, kakšen je, ampak tako na splošno rečeno.


jaz sem tud nabavila eno lepo dolgo krilo v Zari in en ful arty orientalski zgornji del od Morgan. tko, cute user posted image

moram pa rečt, da so bile druge neveste na gradu uber zrihtane v enormne obleke z vlečkami in krinolinami (samo une velike poroke z harmonikarji in celo "ohcetjo"). se še zdaj sprašujem - so mogle met pomočnice za na wc? kako drugače v miru lulat, ko maš tolk blaga okol sebe? user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 20:21:18   
zmajaz
Midva sva se poročila pozimi, na gradu, in ker je bil sončen dan smo potem večino fotk naredili na grajskem dvorišču, tako da sem morala imeti prek obleke pončota in neka razkošna obleka itak ne bi prišla do izraza - pa mislim, da bodo vseeno solidne poročne fotke za pokazat otrokom. user posted image

user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 21:17:05   
Luna*
Punce hvala za vaše izkušnje. Pri meni je situacija taka, da si jaz dejansko želim imeti poročno obleko, tako lepo iz salona, ampak, denarja imava pa bolj malo, saj na veliko šparava za stanovanje, ker sva že malo »v letih« in je treba letos speljat poroko, nakup stanovanja, pa še nekje vmes dudo naredit ;)))
 
Zato je tudi poroka zelo majhna. Če bi bilo po najino bi imela konkretno žurko, ampak si je trenutno ne moreva privoščiti, in sva razmišljala, da bi tokrat bilo le za družino, prijatelje bi pa potem povabila, ko se nekam vseliva, na piknik.
 
Jančika hvala za idejo z oblekco iz Zare ali kaj takega. Pravi kostum se je tudi meni zdel kr resen, sam vem, da to bi lahko v službi »ponucala«, če pač ne bi bil preveč »bleščav«. Ker sem sedaj dobila fotografije iz dvojnih takih porok in sta bila kostima iz takega blaga (tko belo svetleče) da jaz tega v službo nebi mogla nosit.
 
Water lily (btw jaz tudi obožujem šmarnice ;)) kaj pa je imel tvoj oblečeno če ne obleke? Ker moj bi šou najraje kr v kavbojkah. No in tudi zaradi tega, ne moram jaz zraven skakljati v krinolini.
Kako pa v zlatarni lahko kupiš »poročni prstan«, ki ni »potočni prstan«? Vsaj jaz še nisem vidla, da bi imeli »rinke«, kje drugje razstavljene kot v vse skupaj v »kotičku s poročnimi prstani«.
 
Mah po eni strani bi raje vseskupaj prestavila na kasneje, ko bova imela kaj več denarja, samo po drugi strani, se mi zdi, da potem se nikoli ne bova k poroki spravila (ko bova že nekje skupaj živela na svojem in ko bojo otroci). Po tretji strani pa mi ta domek toliko pomeni, da sem se pogojno pripravljena odpovedati poročni obleki, ampak me je »strah«, da mi bo enkrat kasneje žal.
 
Ljupka hvala za lepe želje.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: obleka za "majhno poroko"
12.2.2010 21:31:53   
water lily
Če si obleko želiš si jo privošči, saj izposoja ni tako draga.
Pa itak bodo darila pa se poravnauser posted image
Piknik se da narest pocen. Midva sva dala manj k tri jurjeuser posted image . Za piknik. Pa je blo 130 ljudi.
Prstane pa pač kupiš take k so ti všeč, ni nujno da so poročni. Si pač vsak svojega izbereta in to je touser posted image
Moj je bil pa v sivih hlačah, pa srajci(ne klasični). Sva mela poroko poleti in je blo vročeuser posted image
Pa v japonkah, sam se je potem v čevlje obul ker je moja mati infarkt od groze doživela k ga je vidlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: obleka za "majhno poroko"
13.2.2010 8:50:51   
skuštrana
Luna, mi2 sva kupila 2 srebrna prstana, čisto poceni sta bila..Ker zlata itak ne maram, mi ne potegne,in prstanov ne nosiva.
Ma, naju je cela poroka prišla okoli 2500e (40 ljudi približno9 s tem da sva še največ dala za fotografa ( tukaj jaz nisem hotela popustit). Pa so vsi rekli da na tako fajn poroki še niso bili...Bilo je res tako domače in super user posted image user posted image

P.s. -lahko ti pa jaz svojo posodimuser posted image


< Sporočilo je popravil skuštrana -- 13.2.2010 8:52:53 >


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: obleka za "majhno poroko"
13.2.2010 11:45:10   
nanč
Občutek da si na ta prav poseben dan nadeneš poročno obleko je prav nekaj posebnega. Verjami mi. Pa četudi je poroka le v ožjem družinskem krogu.
Popolnoma se strinjam,poroka je (naj bi bila)le 1x..Tudi midva sva se poročila le z pričami in starši in sva se vseeno oblekla,kot bi imeli pravo gostijo.Slike ti ostanejo za vse življenje!!

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: obleka za "majhno poroko"
13.2.2010 11:55:13   
charlyka
Glede na to, da si želiš biti nevesta v belem, sem sigurna, da ti bo nekoč žal, če boš imela pač kr eno oblekico. Drugače je, če si tip ženske, ki si tega ne želi oz. ji to ne pomeni dosti.
Malo pokliči v salone kjer sposojajo obleke in preglej cene - ni povsod drago, včasih so tudi akcije in odprodajajo čudovite obleke za malo denarja (cca. 50-100 eur).

Razumem, da varčujeta vse kar je možno za stanovanje (tudi midva sva bila na istem pred 3 leti), ampak vedi, da poroka je samo enkrat v življenju!!! Moja je bila čudovita in nikoli je ne bom pozabila!!! In mi ni žal, da sva dala malo več denarja.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: obleka za "majhno poroko"
13.2.2010 14:44:13   
mateyka
Slike ti ostanejo za vse življenje!!


a res? sem mislila, da ti mož ostane za vse življenje. ampak ok.. user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: obleka za "majhno poroko"
13.2.2010 17:11:41   
endrina
Lej Luna. Jaz imam doma zelo lepo poročno obleko. Prodam ti jo za zelo sprejemljivo ceno. Že eno leto mi visi v vreči na vratah omare in moj me skoraj vsak dan sprašuje kdaj jo bom spravila nekam. Tako da... sem ti že pisala na tvoj ZS. Če se odločiš se javi, pa se bova dogovorili.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: obleka za "majhno poroko"
13.2.2010 17:58:23   
Luna*
Punce hvala za vse informacije in ponudbe.

Verjetno bom res šla oboje pogledat (poročne salone in emporum/zara...), potem se bom pa odločila. Sam še čas moram nekje najti  user posted image user posted image user posted image  Kdaj pa pride bolj spomladanska kolekcija v trgovine?

Bi vas rada še to vprašala. Tiste, ki ste imele preprosto poroko ali ste potem šle na ličenje/urejanje frizure al ste to same zrihtale. Kaj pa fotograf? Ste ga vseeno najele? Jaz med domačimi nimam nobenega talenta user posted image  

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: obleka za "majhno poroko"
13.2.2010 19:31:57   
nanč

Bi vas rada še to vprašala. Tiste, ki ste imele preprosto poroko ali ste potem šle na ličenje/urejanje frizure al ste to same zrihtale. Kaj pa fotograf? Ste ga vseeno najele? Jaz med domačimi nimam nobenega talenta user posted image
Sigurno na ličenje in frizuro,meni je vse to frizerka naredila in na slikah make up zelo dobro izpade.Fotografa sva najela in to  poceni,slike vrhunske-vsak ki je videl album,ga ni mogel prehvaliti.Če želiš mi piši na zs,ti dam internetno povezavo in si oglej slike,tudi najine so gor.lp

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: obleka za "majhno poroko"
13.2.2010 19:33:07   
nanč
a res? sem mislila, da ti mož ostane za vse življenje. ampak ok.. user posted image
ni rečeno,da ti mož ostane za vse življenje.Slike pa ostanejo.

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: obleka za "majhno poroko"
15.2.2010 13:07:23   
baguSka
  .


< Sporočilo je popravil baguSka -- 15.2.2010 13:10:47 >

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: obleka za "majhno poroko"
15.2.2010 13:09:18   
baguSka
.


< Sporočilo je popravil baguSka -- 15.2.2010 13:11:25 >

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: obleka za "majhno poroko"
15.2.2010 13:09:59   
baguSka
Slike ti ostanejo za vse življenje!!


Jah ne vem no. Mi2 se nisva zarad slika porocila. Pa oblekla se tud nisva zarad slik. Nama je blo bistveno to, da se s srcem porociva... Sva se sicer parkrat poklikala, ampak sva se kr sama. Ni sva rabila najetga fotografa za to.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: obleka za "majhno poroko"
15.2.2010 13:40:04   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: Luna*
Tiste, ki ste imele preprosto poroko ali ste potem šle na ličenje/urejanje frizure al ste to same zrihtale. Kaj pa fotograf? Ste ga vseeno najele? Jaz med domačimi nimam nobenega talenta user posted image  

Ja - vse to sem imela - ličenje, frizerja in fotografa - za to ti ne sme biti žal denarja, ker boš pozneje obžalovala. Tudi če imaš med domačimi "talenta" to nikoli ni isto, kot če ti naredi fotke profesionalni fotograf.

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: obleka za "majhno poroko"
15.2.2010 14:46:52   
nanč

Jah ne vem no. Mi2 se nisva zarad slika porocila. Pa oblekla se tud nisva zarad slik. Nama je blo bistveno to, da se s srcem porociva... Sva se sicer parkrat poklikala, ampak sva se kr sama. Ni sva rabila najetga fotografa za to.
ok.Kakor kdo.Jaz osebno se ne bi počutila dobro,če bi se poročila v eni ceneni obleki-vedno sem želela imeti pravo poročno obleko.Ne glede na to,da sva bila v poročnih oblekah samo 2-3 ure,mi ni žal tega denarja,prav tako za fotografa ne.Slike z domačim fotoaparatom nikoli niso primerljive z tistimi z profesionalne strani.Sicer pa vsak po svoji želji.Se pa zato nimava nič bolj in nič manj rada!

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?