Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No, tako je pri meni:v 27 t nosečnosti se nama je rodila punčka.Zdaj je že leto in pol stara. težava je pa nekje drugje-nimam dela.Nič novega ampak psihično več ne zdržim, da me na zavodu in na csd obravnavajo kot kriminalca.Vse hočjo vedt,kam porabiš vsak tolar-no evro.Na mesec mi pa dajo 36000 sit.HALO????iN POL SE POČUTIM KOT DA SEM NESPOSOBNA IN NE VEM KAJ ŠE-KER V NJIHOVIH OČEH SEM SOCIALNI PROBLEM.Saj me to ne bi bilo in me ni sram amoak jaz bi delala če bi me kje v službo vzeli.A vsi me odsloviji,ko povem da imam malega otroka.Pa saj to ni res.Končala sem trgovsko šolo in hodila sem v večerno ekonomsko, a sem jo morala prekiniti.Ker po tanovem ne moreš biti na zavodu in se izredno šolat.Ja ta jim je tut pametna-že itak se počutm luzrka in pol mi še ne dovolijo da se šolam.Pomoč bi pa rabila takšno-ali je možno da bi počela kaj doma in bi zaslužila 36000 sit?kot kakšno delo na domu??!!