Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.do takrat je lepo pasla kravce,zdaj ko je pogruntala obračanje hoče biti skos na trebuščku,ampak ko se obrne ji ena rokica ostane spodaj in pol skos joka
dokler ji ne popravim in to dela skos pa skos popravljam. pa še kravce zdej po ta novem pase tako kot bi hotela leteti kot en mali avionček,roke obvezno vstran ali pa celo nazaj
.Kako naj jo odvadim tega,ker vem da ni to prav pa še skos bi se rada kotalila, pol je pa skos jok, ker ne gre tko kot je treba
Res je dobro, če ji daš spredaj kakšno igračo, ki jo bo poskušala doseči in bo rokico izvleka ven ...
,imela sem svoje popadke vse skupaj pa se je končalo v urci in pol
zdravi in zadovoljni.Naše mere zdej pa so,merjena je bila 23.12.2005 velika je bila 67cm in težka 7,5kg.Danes je že več samo ne vem ker se nisva nič tehtali in merili,ampak to pri Nini ni problem ker zelo rada papca.Sedaj imava že skoraj 3 goste obroke hrane pa sva začele dodajat pri 5,5m pa še ful rada se doji.
to bo šele pestro.Jaz sem doma do 28.6.2006,in mi nič kaj ne diši nazaj v službo.