Taddy78
|
Bi se kar strinjala z zgorjaj napisanim. Sama sem nazadnje merila O s testerji in mi je pokazalo pozitivno 9 in 10 dan. Če takrat ne zanosiš žal res ni kriv test, konec koncev je malo takih ki zanosijo v prvo. In ja...sama sebi lažeš da se ne obremenjuješ s tem. Ne vem če katera, ki se prepusti toku, kupuje teste za O in hodi k ginekologu po nasvete kdaj je najpreimernejši dan in ne zapisuje kdaj je sexala. Pa še nekaj bi dodala. To, ko ene pišejo, da so vedele da so noseče...malo razmisli...ena načrtuje, dobi znake ji je slabo, se ji vrti, hodi nonstop lulat, naredi test in je nosečka. Jah, kaj če pa ne bi zanosila takrat ko se je s partnerjem odločila za to. Bi pač rekla eh, neki brezvezni znaki in tako bi se nadaljevalo vsak mesec. Sama sem nenačrtovano in nisem imela nobenih znakov, oz. tako bom napisala. Ker nisem bila pripravljena in ker ni bil načrtovan, se sploh nisem zavzela, da se kaj dogaja. Potem ko je izostala M in bil test pozitiven, sem ugotovila, zakaj mi je zasmrdela najljubša jed. Sedaj ko se trudimo za drugega ti povem, da sem zaradi prevelike želje skoraj vsak mesec kupovala teste, ker mi je 1x zamujala, 1x mi je blo ful slabo...kar nekaj. Sedaj ko vem zakaj ne zanosiva, pa so ti znaki čudežno izginili.
|