|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški voziček lux4kids
20.5.2011 8:48:19   
malanovinka
zdravo,

zanima me če katera pozna te vozičke. namreč modeli so zelo zanimivi, pa tudi cena se mi zdi sprejemljiva - ugodna.... prosila bi za vsako mnenje...

Hvala

še povezava na njihovo stran   http://www.lux4kids.si/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški voziček lux4kids
20.5.2011 9:40:43   
kristinaj
ko sem jaz kupovala voziček sem gledala, da se ga lepo pelje in da se ga enostavno zloži..... sem primerjala enega za 300 eur takrat - prenatal in cam, pa ni šanse da sem ga sama spravila, da ga dam v avto, pa že v trgovini je škripal in potem sem se odločila za peg perego...

poskusi v trgovini ga voziti razstavljati ipd in boš takoj videla ali gre tekoče ali bolj na trdo...

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otroški voziček lux4kids
21.5.2011 20:57:50   
tybysy

Kaj pa če bi si malo pomagala z iskalnikom?? O teh vozičkih se je že pisalo. Npr. tukaj

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: otroški voziček lux4kids
21.5.2011 21:39:22   
lejla19
mi ga imamo in smo ful zadovoljni. povsod ga lahko peljše, lahko vodljiv,... men so ful všeč ker imajo taka velika kolesa, ki so super tudi za makedam, travnik,... ga nebi menjala. edina slabost je mogoče, da ni ravno majhen ko ga zložiš, je pa samo zlaganje čist preprosto, in ne tako kot pri katerih drugih vozičkih. sva ga pa midva kupila na e-bayu, tudi novega, z jajčko in košaro, direkt iz Nemčije, pa sva s poštnino vred (sicer do Avstrije) dala okrog 250 evrov.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: otroški voziček lux4kids
10.6.2011 10:01:02   
mariy
Mi smo se tud odločli za nakup tega vozička, skratka model Viper Lux, sedaj pa čakamo še samo novega člana in da ga začnemo intenzivno uporabljat.

(odgovor članu lejla19)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: otroški voziček lux4kids
24.1.2012 18:04:39   
PeKaa
Živjo!

Ker se tudi sama zanimam za te vozičke, me zanima, ali mi lahko mamice, ki že dlje časa uporabljate ta voziček (recimo mariy, ki je nazadnje še čakala uporabnika/co:) povete, kako se obnese. Načeloma so mi kar simpatični (še posebaj cena), mi je pa hudo, ko berem kritike, kako razpadajo ipd. Ampak itak popolnega vozička ni...pa vseeno.

HVALA!!!

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: otroški voziček lux4kids
26.1.2012 8:25:45   
monita

IZVIRNO SPOROČILO: PeKaa

mi je pa hudo, ko berem kritike, kako razpadajo ipd. Ampak itak popolnega vozička ni...pa vseeno.




se strinjam da je res težko najti popolen voziček, pa vendar nikoli ne bi vzela takega ki razpada, pa naj bo še tako poceni... sem tudi jaz gledala te lux4kids vozičke, saj za malo denarja dobiš vse (od ogrodja, športnega dela, košare, lupinice, do zimske vreče, skratka ni da ni), medtem ko pri višje cenovnih vozičkih dobiš samo ogrodje in športni del za ta denar... tako da mislim da je nato vse pritoževanje čez voziček po nepotrebnem- malo denarja malo muzike... seveda ne velja to za vse, pa vendar... mi smo se nato odločili raje za višji cenovni razred pa da smo ziher in še garancijo imamo z nadomestnim vozekom... ker da sem brez 14 dni dokler ga popravljajo noter ne bomo

(odgovor članu PeKaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: otroški voziček lux4kids
3.2.2012 20:15:46   
bUbAmAmA
pozdravček! Meni so vozički lux4kids FUL všeč, midva z mojmu sva jih šla v LJ gledat v BTC, joj kok so lepi, in sva bla čist ziher da user posted image to je to....Samo po forumih, ki sm jih brala po tem ko sva jih že gledala, sem prebrala ful kritik čez te vozeke, sm pa tja kakšna pozitivna, samo več kritik kot pa pozitive! Je pa res "malo" denarja malo muzike ( 400€ meni ni malo denarja), ker dobiš res vse za ta denar, je treba vedet da to ni neka huda kvaliteta, v Poljskem so npr. po 250€ pri nas pa 400€! Ampak kakor so punce rekle, lih nekega perfektnega vozička ni, drgač pa 100 ljudi 100 čudi....Res so drgač ful lepi, sam kaj k jih tok "pljuvajo"! Midva sva kupla enga od BabyWelta, pa nevem kako se bo odnesel, luškan, lahek,....na videz perfekten nevem kako bo pa v praksi user posted image ! Lp

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: otroški voziček lux4kids
14.2.2012 23:13:01   
mariy
IZVIRNO SPOROČILO: PeKaa

Živjo!

Ker se tudi sama zanimam za te vozičke, me zanima, ali mi lahko mamice, ki že dlje časa uporabljate ta voziček (recimo mariy, ki je nazadnje še čakala uporabnika/co:) povete, kako se obnese. Načeloma so mi kar simpatični (še posebaj cena), mi je pa hudo, ko berem kritike, kako razpadajo ipd. Ampak itak popolnega vozička ni...pa vseeno.

HVALA!!!




Živjo,

Res je, da popolnega vozička ni, ali je to cenovno zelo visok ali pa je cenovno nižji. V bistvu kupiš tak voziček ki ti cenovno tudi ustreza.
Mi smo s tem vozičkom zelo zadovoljni, saj smo ga začeli uporabljati poleti, ko je bilo vreme odlično, prav tako smo bili uprabniki tudi v dežju, saj ima voziček tudi dežno pokrivalo, sedaj pa ga pridno uporabljamo še v snegu, tako da mi ga vsak dan  redno uporabljamo. Prav tako pa smo voziček uporabljali tako na alsfaltu v mestu, kot na makedamu na deželi, res se nam je odlično obnesel, saj smo takrat sprednja kolesa blokirali in je bilo odlično za vozit, tamalemu je pa tudi pasalo, ko ga je zibalo.
Prav tako imamo sprednja kolesa blokirana tudi sedaj, ko je vzunaj zasneženo.

Kar se tiče zlaganja vozička meni ne dela nobenih težav, saj se zloži dokaj enostavno. Samo ogrodje je zelo lahko, če pa je na njem še košara ali športni del pa ga je malce težje spraviti v avto, zato sem jaz to delo prepustila partnerju, če pa sem odšla sama z otrokoma, pa sem voziček razstavila, tako da sem najprej dala v avto ogrodje, nato pa še športni del, če pa se mi je že mudilo, sem se pa tudi potrudila in kar oboje skupaj dala v prtlažnik (ko smo uporabljali še samo košaro je nikoli nisem dajala dol)

Tako da mi smo zelo zadovoljni z njim!

Če te še kaj konkretno zanima glede vozička mi lahk pišeš na zs!

Lp.


















(odgovor članu PeKaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: otroški voziček lux4kids
27.2.2012 14:57:12   
Arya
Ja midva se tudi odločava za tale voziček od lux4kids in sicer med Fenix in Matrix, in me zanima ali ima mogoče katera ta model? Bo pa bebica rojena poleti.

Danes je že na trgu res ogromno različnih vozičkov in vsaka mamica bi si želela izbrati le najboljšega....imam tudi jst obdobje, ko nonstop iščem po spletu in gledam te in one znamke. Nekako do zdaj mi tele vozički še najbolj vizualno ustrezajo in kot ste nekatere same omenile, jih je najbolje sprobat kar v trgovini, tako najbolje vidiš ali ti ustreza.

Imam pa tudi izkušnje iz partnerjeve strani, ko je njegova sestrična dala veliko denarja za voziček znane blagovne znamke, in ga je do sedaj že kar nekajkrat dala na popravilo. Po moje lahko tudi pri takšnem dragem vozičku zgrešiš, vsak voziček mora ustrezat določenim varnostnim kriterijem in pa kakovosti, naj bo tisti za 400 - 500 eur ali pa tisti za 800 - 900 eur. Midva ne bova dala toliko denarja za voziček, raje bova gledala nekje v rangu 400 - 500 za celotni komplet.

Lep dan.

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: otroški voziček lux4kids
27.2.2012 18:22:38   
darchy82
Tudi mi imamo ta voziček doma in sicer model Fenix. Jst sem iskala takega da je štirikolesnik z velikimi napihljivimi gumami, ker imamo zelo razgiban teren pri nas in se nam super obnese. Res da je malo širši in zavzame nekaj prostora v avtu, mi pa ni žal nakupa. Mogoče je edina napaka ta, da nima ročne zavore. Pa tud drugače nam nič ne razpada. Jst priporočam nakup. Smo pa mi na dostavo takrat malo dalj čakali.

_____________________________

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: otroški voziček lux4kids
28.4.2012 9:02:09   
julijka25
Živjo punce!

Midva sva se tudi počasi začela pripravlljati glede na to da imam rok konec julija.
Vsec sta mi dva vozicka, in sicer lux4kids q7 (pikice) in babybomm 3ycombo.
V kratkem si jih bova sla ogledat. Imate kaksne pohvale/pripombe glede 4 ali 3 kolesnikov?

Lp

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: otroški voziček lux4kids
6.5.2012 16:39:36   
seed
živjo punce :) se bom kar uturila v debato... mi pričakujemo konec julija... oz 1.8. bolj natančno ampak naj bi bilo malce prej :) in seveda smo že v potragi za vozičkom... so pa kar precej dragi ja... vizualno so tudi meni najbolj všeč ti lux4kids, in ko bo btc-jada ga gremo pogledat ker upamo na dodatne popuste ;) zanijao pa tudi mene izkušnje, nočem da raspade čez par dni, sploh pa ni nekaj najbolj poceni, ker dobiš komplete tudi za 250€... sploh pa bo poletje in nočem doma lepo čakati z dojenčkom dokler bo voziček na popravilu :) prosim za mnenja, pa če ga je katera probala tudi v živo, ker jaz sem gledala samo slikcice na internetu... in kje v BTC-ju LJ so ti vozički? ima lux4kids svojo trgovino ali...?
LP vsem

(odgovor članu julijka25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
11.5.2012 6:45:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu seed)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: otroški voziček lux4kids
13.5.2012 21:36:49   
Arya
Pozdravljene,

evo mi smo naročili voziček Q7, nanj sem čakala malo več kot 14 dni, sem pa naročila olivno/zelenega :) v živo je zelo lep in na splošno sem zaenkrat zadovoljna z nakupom (se že zrači v dnevni sobi celoten komplet), jajčka je zelo lahka proti drugim...midva sva jih šla sprobat v trgovino v MB, gledala nisva Q7 ampak Q7 Deluxe; vendar sem po premisleku naročila kar Q7, ker je podobnost med onim skoraj identična, mogoče ima Deluxe edino malo boljše vzmetenje, vodljiva pa sta oba dobro. Bala sem se edino da nebi šel v avto, ker je rekel kdo da je malo velik; ampak nama gre v Cliota (sicer moram dati zadnja kolesa dol, ampak vseeno, tudi košara gre v prtljažnik), kot bo šel tudi v Fiesto. Ja drugače sem vzela napihljiva kolesa in ne plastičnih. Sem pa mnenja če delaš lepo z njim se ti tudi ne more uničit kar tako (bomo videli).

Sedaj upam da bom tudi pri dejanski uporabi zadovoljna z njim :) LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: otroški voziček lux4kids
14.5.2012 22:44:51   
cilla
IZVIRNO SPOROČILO: Arya

jajčka je zelo lahka proti drugim...


Sej nisem šla gledat po netu, zato prašam... a pa lupinice od L4C so prestale kak test varnosti v primeru prometne nesreče user posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: otroški voziček lux4kids
15.5.2012 12:32:39   
Arya
IZVIRNO SPOROČILO: cilla

IZVIRNO SPOROČILO: Arya

jajčka je zelo lahka proti drugim...


Sej nisem šla gledat po netu, zato prašam... a pa lupinice od L4C so prestale kak test varnosti v primeru prometne nesreče user posted image




Ja jajčka bi naj ustrezala evropskim merilom varnostnih standardov (piše na netu) tudi tam sem vprašala pa mi je isto odgovorila.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: otroški voziček lux4kids
28.7.2012 16:37:23   
OLCIKA
DRAGEE MMAAMIICCEEEE NEEEE PRIPOROČAM VOZIČKA LUX4KIDS RESSS
1.čakala 3 mesce da ga dobim
2.gume niso bile uredu majale se
3.po šivih se raztrgal
4.mreža spodnja raztrgana že prišla
innn Najhuje en dan poči plastika
ki drži ceu voziček in se razlomi in ga grem zamenjat Kao novi mi dajO KER SO moral če je poču gume mi komi ker so se majal so mogl  innn ttaaaa kao noviii pa bremza ne dela pa ne morm naštimat za kamne nastavitev
MISLIM KATASTROFA ODNOS NJIHOV KO SM PRŠLA IN USE POVEDALA MI PRAV TA ŠEF: JA KAKO JE DO TEGA PRŠLO!!!! sej mene to zanima jst sm ga kupla pr vs pa voziček star 5 mesecev a čakalna doba 2-4 TEDNE MISLIM KATASTROFA RAJ DAJTE 100 EVROV VEČ PA KIPTE CHICCO ALI PODOBNO USEJ NEKA ZNAMKA JE.....
lPuser posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: otroški voziček lux4kids
28.7.2012 16:41:31   
OLCIKA
AJA voziček pa je Q7 exclusive z 5 krakimi feltnami pa 4 kolesnik....tok da tiste ki bi šle ali so šle gledat naj bi biu med boljšimi....

(odgovor članu OLCIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: otroški voziček lux4kids
21.3.2013 16:59:52   
Tirožica5
Pozdravljene!
Rada bi sporocila svojo izkusnjo z vozicki znamke Tako, ki se prodajajo v isti trgovini kot omenjeni vozicki lux4kids (trgovina Bumbo v hali 10). Moja izkusnja z omenjenim vozickom oziroma s trgovino Bumbo je vse prej kot pozitivna. Vozicek sva s partnerjem narocila v zacetku decembra ter nama ob narocilu obljubili, da vozicek dobiva v roku 5-6 tednov, poudarjeno najkasneje v 6 tednih. Po preteklem casu ni bilo ne duha ne sluha o telefonskem klicu ki nama je bil obljubljen, ko bodo vozicki prispeli. Zato po 7tedni cakanja poklicem v trgovino. Oglasi se prodajalka, ki je bila skrajno nesramna in nevljudna. Da ne omenjam da ni bilo nikakrsnega opravicila ali cesar koli podobnega, ker vozicka se vedno ni bilo. Vsa nervozna, ce bom pravocasno sploh dobila vozicek ali ne, sem vsakih 14 dni klicala, vedno pa sem naletela na nesramen odziv na drugi strani ter seveda brez kakrsnegakoli opravicila. Vozicek sem dobila 10 dni pred rokom poroda (brez lupinice) ceprav sem vozicek narocila v 6 mesecu nosecnosti. Lupinico pa sele po porodu (morala sem si sposodit lupinico, da sem sploh lahko najinga korenjaka pripeljala domov). To seveda se ni vse. Eno od koles je bilo poceno in se najhujse.. Ko sva prinesla lupinico koncno domov, sva ugotovila da barva lupinice ni enaka kot barva vozicka. Skratka zelo zelo sem razocarana nad vozicki Tako se posebej pa nad trgovino Bumbo in nad njenimi zaposlenimi. Mamice priporocam vam, da ne kupujete v omenjeni trgovini, saj boste po vsej vrjetnosti zgubile prevec zivcev ter po nepotrebn skodovale otroku. Zato vam polagam na srce, da se trgovine Bumbo cimbolj izognete, saj verjamem, da obstajajo boljsi vozicki, katere boste kupili brez izgubljanja zivcev.

Lp

(odgovor članu OLCIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: otroški voziček lux4kids
21.3.2013 17:00:11   
Tirožica5
Pozdravljene!
Rada bi sporocila svojo izkusnjo z vozicki znamke Tako, ki se prodajajo v isti trgovini kot omenjeni vozicki lux4kids (trgovina Bumbo v hali 10). Moja izkusnja z omenjenim vozickom oziroma s trgovino Bumbo je vse prej kot pozitivna. Vozicek sva s partnerjem narocila v zacetku decembra ter nama ob narocilu obljubili, da vozicek dobiva v roku 5-6 tednov, poudarjeno najkasneje v 6 tednih. Po preteklem casu ni bilo ne duha ne sluha o telefonskem klicu ki nama je bil obljubljen, ko bodo vozicki prispeli. Zato po 7tedni cakanja poklicem v trgovino. Oglasi se prodajalka, ki je bila skrajno nesramna in nevljudna. Da ne omenjam da ni bilo nikakrsnega opravicila ali cesar koli podobnega, ker vozicka se vedno ni bilo. Vsa nervozna, ce bom pravocasno sploh dobila vozicek ali ne, sem vsakih 14 dni klicala, vedno pa sem naletela na nesramen odziv na drugi strani ter seveda brez kakrsnegakoli opravicila. Vozicek sem dobila 10 dni pred rokom poroda (brez lupinice) ceprav sem vozicek narocila v 6 mesecu nosecnosti. Lupinico pa sele po porodu (morala sem si sposodit lupinico, da sem sploh lahko najinga korenjaka pripeljala domov). To seveda se ni vse. Eno od koles je bilo poceno in se najhujse.. Ko sva prinesla lupinico koncno domov, sva ugotovila da barva lupinice ni enaka kot barva vozicka. Skratka zelo zelo sem razocarana nad vozicki Tako se posebej pa nad trgovino Bumbo in nad njenimi zaposlenimi. Mamice priporocam vam, da ne kupujete v omenjeni trgovini, saj boste po vsej vrjetnosti zgubile prevec zivcev ter po nepotrebn skodovale otroku. Zato vam polagam na srce, da se trgovine Bumbo cimbolj izognete, saj verjamem, da obstajajo boljsi vozicki, katere boste kupili brez izgubljanja zivcev.

Lp

(odgovor članu OLCIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: otroški voziček lux4kids
29.3.2013 14:49:08   
pokapik
Pozdravljeni!

Tudi mi smo naročili voziček v tej trgovini lux4kids v Mariboru, in sicer q7 zeleno črno kombinacijo barve, na voziček smo čakali 7 tednov, in ko nas končno pokličejo, da je voziček prispel, gremo po njega v trgovino, ko ga je prodajalka začela sestavljati skupaj iz škatle, ker sem hotela da damo vse iz embalaže, da se prepričam da je vse zraven kar naj bi plačali, skratka voziček je bil ravno obratne barve kot ta ko ga vidimo na njihovi spletni strani in ki ga še vedno lahko naročimo, razočarana nad tem da imam črn voziček z le malo zelene barve sem zahtevala šefa ker nisem imela časa čakat na novo pošiljko vozičkov, trgovka ga pokliče, in ta pove, da se je med tem časom ko smo mi čakali na voziček zamenjal ponudnik in da barva zeleno črna ni nikakor več možna, če hočem tega črnega druge izbire ni, skratka katastrofa nobene možnosti pogovora razen preko meila pa še to tak ko da ne bi razumeli kaj jim želim povedat, trobijo svoje da je pa ta boljši pa ne vem kaj, sploh niso hotli razumet da je men vseen za dobavitelja men je pomembno da nimam črnega vozička ker mi pač ni všeč in ker takega nisem naročila in da ne morejo sami vsilit barve brez vsakega obvestila ali česarkoli drugega. To je čisto zavajanje potrošnikov, prodajajo neki voziček ki ga nimajo sploh več, namreč na njihovi strani še vedno lahko naročite zeleno črn q7 s tem sivim ogrodjem, ampak presenečeni boste ko boste dobili črn voziček s par zelenimi flikami. Ne morem rečt druga kot katastrofa od katastrofe trgovina šef in vsi skupaj! Nobenmu ne svetujem da stopi v to trgovino ker nikoli ne bo vedel a bo dobil voziček ki ga je naročil ali ne ker se e pač dobavitelj menjal in nimajo take barve! Razočarana!
Mi smo potem zadevo rešili tako, da sem na internetu našla stran kjer imajo te čisto enake vozičke s tem da je cena še malo cenejša kot v trgovinah lux4kids kjer majo očitno kar visoko maržo. Smo šli gledat voziček na dom k njim, in je bil popolnoma tak kot smo ga želeli in naročili pri luxu, v paketu vse enako kot tam, odnos neprimerljivo boljši, cena pa cenejša, mi smo potem dobili z novim ogrodjem tem črnim plus senčnik smo dobili zraven ko ga moraš pri lux trgovini doplačati 20e, napihljive gume vse kot mora bit in smo za komplet dali 450e srečni da imamo barvo in voziček ki smo ga želeli :) za takšen popolnoma enak voziček kot ga imamo pa bi v lux trgovini dali 520e tako da premislite! Jaz vem, da ne prestopim več praga njihove trgovine!!

http://www.vozicki.net/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=66&virtuemart_category_id=1
http://www.vozicki.net/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=65&virtuemart_category_id=1

(odgovor članu Tirožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?