Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Tudi sluzi nimam, vsaj ne take, kot naj bi bila (prozorna, nategljiva...).
- delava na njem že 2 leti. Ali je imela morda katera od vas podobne težave in kako jih je rešila. 
(4 leta)občutila OVOLACIJO
.
sva aktivno
, pa ni bilo nič. nato sem se z eno kolegico pač pogovarjala o teh stvareh in ko mi je rekla, da imata tudi onadva probleme, sem malo bolj resno začela gledati na to stvar. svetovala mi je, da naj grem na kak pregled (ne k svojem G. - ker tam ti ponavadi sploh nič ne pogruntajo - ker delajo samo brise in nič drugega - vsaj meni niso) in svetovala mi je dr. Reša - v Dravljah. no, ko sva končno prišla na vrsto sem bila vsa v pričakovanju, kaj bo. in res. ugotovil mi je, da imam policistične jajčnike in zeloooo redko ovulacijo, poleg vsega pa je problem tudi v mojem
, ampak se bojim, da so moje želje prevelike, ker baje v prvič rata le 20 %. jaz pa nisem taka srečka...
...parkrat sem sla na laparo,pa nic.Potem sem sla k dr.Ribičevi na Bled(samoplacniško seveda).Od takrat naprej se vse odvija hitro,celo prehitro.V enem dnevu sem bila pri Ribičevi,naročila sem se K Rešu,popoldne pa mi je moj ginek.že pisal napotnico,tako da bom 13.9. že na vrsti.Upam,da ti bo uspelo čimprej vse skupaj.
)in še kaj drugega.Res se je namatrala z menoj.
ali +.
Se mi je pa po Klomifenu M čist spremenila (mnogo bolj šibka je in manj boleča).