|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pag-metajna
6.5.2008 9:58:21   
neanja duo
Oj!

Letos smo se odločili za Pag in gremo sem:
http://www.adriatic.hr/show_obj.php?id=209
Lepo bi prosila,če poveste,kako je kaj v Metajni,plaža,ali je postopoma padajoče?
In če mogoče kdo pozna prav to hišo(mi gremo v apartma c)?

Že v naprej najlepša hvala

nd
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pag-metajna
6.5.2008 10:54:49   
srki
Meni osebno tam ni všeč. Sami tam nismo bili, smo šli pa na obisk k enim prijatlom. Plaža je pa tako "kratka", v bistvu imaš glavo pri tistem betonu, noge pa še kar v morju, placa nobenega. Kako je z globino pa ne vem.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pag-metajna
6.5.2008 13:05:00   
kimba
mi tudi nismo prenočevali v tej apartmajih, sli pa smo na obisk k prijateljem ki so bili tam. Kot prvo me je zmotilo da nisem smela vožička peljati v apartma ampak sem ga morala pustiti na dvorišču (lastnica ni pustila) in s seboj smo imeli še dva otroka (svojega 5 let in prijateljice sin isto pet let9 in se je skoz drla naj otroke utišamo). Tako da jaz potem tudi na obisk nisem več hodila ampak so oni k nam, kjer sta lastnika krepko čez 80 let ampak nikoli nobenega problema. Mlajšega sina sta celo pazila ko je spal v vožičku v senci pred vhodom v apartma, jaz sem pa čez cesto na plaži ležala.

_____________________________

kimba s tremi sončki

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pag-metajna
6.5.2008 13:09:48   
kajajaka
jaz imam pa super spomine na Metajno - plaža je super, samo je treba kak korak naredit - ni nujno, da je 5 metrov od apartmaja. Sicer pa tudi do drugega konca vasi ni daleč, pa kakih hudih hribov tudi ni.
Je pa res, da je vas mirna in da hudega žura ne pričakuj. Razen, če si boste uredili varstvo in šli do Zrč...
Lep dopust ti želim - pa zapomni si: kvaliteta dopusta ni odvisna od plaže, apartmaja in prijaznosti gostiteljev, ampak le od tebe same. Če greš z namenom uživat... boš uživala, sicer ti pa tudi Burj al Arab ne bi bil dovolj dober...

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pag-metajna
8.5.2008 22:57:34   
*Marty*
plaža je taka kot jo vidiš na sliki, kratka(v širino).....peščena, srednje padajoča. To je ena malo večja vasica v bistvu kot en zaliv, blizu teh apartmajev sta 2 gostilni, če se ne motim.....je bolj mirno vse skup.No sej če grete z malčki pol đumbusa ne potrebujete. Mi smo tja hodili lovit ribe, drugače smo bili v St.Novalji. Ribiči vsak dan pripeljejo na pomol frišne ribe in ostale morske sadeže, mnjami....tko, da se splača  direkt pri njih kaj kupit. Pomoje vam bo tam malo dolgčas (no, odvisno kakšen dopust si želite)....sicer je pa dost drugih krajev po Pagu za videt......mal boste kilometrine pač mogl delat....  Tolk jz vem o Metajni

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pag-metajna
9.5.2008 10:17:46   
Anonimen
Mi smo jo gledali vsako leto cez zaliv user posted image Na drugi strani zaliva, ce si v Metajni, sta dve plazi - Prnjica in Čista, oz. na levo Sv. Duh (kamni) in na desno Zrće (majhni kamenčki, veliiiiiika gneča). Moja vzgojiteljica je par let hodila v Metajno, pa so bili zadovoljni. Na plaži niso kaj dosti poležavali, ker so se šli kopat, pa potem v app in tko. Je pa hodila tja z eno najstnico + manjšim fnatkom (3-6 let odkar smo se tam srečevali). Zvecer so sli pa v Novaljo.

Ne vem, mi smo 11 let hodili na Pag, pa ne bi bila nikjer tako, da je plaža kao pred hišo, ker niso lepe plaže. Tudi na Lokvici v Novalji je plaža majhna, v morju so kamni (nekateri precej zoprni) in dokaj hitro je globoka voda. Mi smo se vseh 11 let na plažo vozili, je pa res, da smo bili vedno v Novalji, le enkrat v Šimunih - ampak na hribu, tako da spet nismo imeli plaže pred nosom.

Skratka, je polno lepih plaž, ampak se je potrebno zapeljat. Na Caski, ki je npr. Metajni še najbližje (in Kustićem, Zubovićem ... ), so bili par let nazaj ježki, kako je zdaj, ne vem, ker nismo hodili. V Stari Novalji je plaža Trinćel, ki ima drago parkirnino (to je na vseh urejenih plažah!), ima pa nekaj sence in tobogan v vodi. Ampak je na tleh v vodi mivka in je voda dostikrat umazana.



(odgovor članu *Marty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pag-metajna
11.5.2008 0:20:36   
*Junona*
Že 15 leto zqpored gremo na Pag. Na žalost ti moram povedati, da sem bila že skoraj vsepovsod na tem otoku, ampak Metajna mi ni všeč. Edino dobre girice imajo v gostilni ob plaži.
Morje: smotana plaža, polna steklovine, morje je tam vedno zelo umazano, smrdi po ribah(ker tam v bližini čistijo ribe v morje), glede globine je pa tako, da ti kar naenkrat zmanjka tal pod nogami - res ni fajn!!!!!
Sma bla zdej za prvega maja tud na Pagu, šla sma na girice v Metajno in je že zdej tak umazana voda in plaža!!!!!

Raje si prihrani slabo izkušnjo in pojdi npr. v Gajac, Novaljo, mesto Pag, Povljano, Mandre.

papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pag-metajna
2.6.2008 9:46:53   
tinkara98
pozdravljena!
Pregledujem kakšne imate kaj izkušnje tukaj glede dopustov. Odločamo se med Bračem  in Trogirjem ker smo za Metajno prepozni.Ampak moram ti javiti da je Metajna zakon.!user posted image !!Tam smo bili 3 leta pa lepšega kraja nisem videla.Ker smo mlada družina nam gužva in iskanje otrok ne odgovarja. Tukaj je res majhna plaža oz. ozka . Za otroke je  super tudi v vodi je sama mivka in ni se mi zdela voda pretirano umazana. plaža je  blizu otroci pa imajo veliko šare za na plažo tako da hitro skočiš v apartma..Veliko smo se tudi sprehajli, tako da mi je bilo res super. Mi smo hodili tudi na plažo peš, ki je zadaj hriba in je med borovci.Ker je bil mož zelo navdušen je kupil tudi čoln tako da smo se vozili okoli metajne proti Paškim vratom, tam pa je tako čisto morje in pa sama samota. Res dober občutek ko zaplavaš brez kopalk in nikjer gledalcev.Zvečer pa smo se zapeljali v Novalijo na večerjo. Zvečer pa sediš na balkonu in  uživaš v tišini.V glavnem sem kar žalostna ratala ker je letos ne bom vidlauser posted image .Aja pa veliko Slovencev je tako da boš lako tudi klepetala.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pag-metajna
13.6.2008 14:40:00   
saline
Mi smo več let hodili tja, ko sem bila majhna. Če se prav spomnim, je čez hrib (greš na vrh metajne in na drugo stran dol) še ena plaža - mislim, da se ji reče Ručica ali kaj podobnega, lepa, prodnata, neobljudena, turkizna voda (vsaj takrat pred leti).
Takrat smo morali peš čez hrib, zdaj pa mislim, da lahko greš z avtom, čeprav ni pretirano daleč. Ne vem pa, kako je tam z senco.
Skratka, jez jo imam v lepem spominu!
Pa prijeten dopust!

(odgovor članu tinkara98)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?