|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   peg perego-košara navetaXL
31.1.2013 12:23:01   
abc123
Kupujem košaro navettaXL za voziček Peg Perego. Vse tiste, ki ste jo/ali jo še uporabljate me zanima, kako ste bile z njo zadovoljne in do katere starosti ste lahko otroka vozile v tej košari? Glede na mere in primerjavo z ostalimi vozički, se mi zdi košara kar majhna, imamo pa od prej eno starejšo različico te košare, ki pa je mnogo večja in smo jo uporabljali pol leta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: peg perego-košara navetaXL
31.1.2013 20:30:06   
**M**


mi smo bili z njo zelo zadovoljn, smo bili non stop zunaj, tamala je v njej spala ko top. V njej se je vozila 6 mesecev, potem je pa začela veliko manj spati in je blo treba v šprtni del. Ni pa je prerasla pa ni bila ravno pri najmanjših.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: peg perego-košara navetaXL
31.1.2013 21:00:10   
JozicaH
Mi smo jo z veseljem uporabljali, čeprav jo je zelo hitro prerasla in smo se pri 3 mesecih ali celo že malo prej vozili v športnem delu, ki pa se čisto poleže. Si pa ne predstavljam imeti novorojenčka v športnem delu. Torej, čeprav smo jo uporabljali razmeroma kratek čas, je bila dobra naložba. Pa upam, da bo še itak prav prišla.

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?