Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pikantno darilo za poroko 10.8.2007 19:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko kupiš recimo predpasnik za njo in za njega z šaljivim motivom. Midva sva dobila(za vselitev ne za poroko) vsak svojega, moj je kao sobarica samo z predpasnikom in v nedrčku, njegov pa samo en hud nagec z predpasničkom kelnarja. Pa kakšno dobro kuharsko knjigo o slaščicah z pripisom da se jo lahko uporablja samo za skupno kuhanje oz. pečenje z souporabo predpasnikov.
|
|
|
|
RE: pikantno darilo za poroko 10.8.2007 19:25:07
|
|
|
|
zarjica
|
Jaz (midva) sem od moje prijatelce dobila zelo lepo darilo: ˝Zajtrk v postelji za 2˝,sestavljen iz: lesena mizica za v posteljo, 2 šalčki za kavo, 2 mala krožnička, 2 skodelici za musli, pa še nedaj romantične dekoracije. Ful lepo je bilo zavito (kot da je ravno pripravleno za zajtrk) in vsak vikend to tudi uporabiva . Meni se zdi ful lepo in tudi uporabno, pa tudi romantično - prav za mladoporočenca, ki nimata zjutraj sile iz postelje... Pa še hudo drago ni, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: pikantno darilo za poroko 11.8.2007 11:37:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva sicer za dvajseto obletnico poroke,ne za poroko dobila zelo pikantno darilo.Stekleno majoliko,ampak kašne oblike,to je to. V obliki moškosti, penis,no,če smo že bolj natančni.Pa so lepo nalili vinčka notri in jaz sem morala pit prva,pol vse ženske po vrsti,le moški so si lahko v kozarec nalili.Mož je pa moral v sexi predpasniku sedet,ena lep nagec od spredaj slikan.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.