Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, pa sem ji rekla, komu naj plačam, njej ali sestri, pravi kar meni?! in sem ji dala tisti kovanec za 2 eur tja na mizo k eni k****, v glavnem se mi je zdelo zelo neprimerno 
Mal heca, ne mislim nič slabega!
, je pisalo v porodnišnici mislim da na vratih UZ, ne spomnim se točno,da je slikica 500 SIT in da s tem prispevaš za nakup, ne vem, verjetno inkubatorja, al kaj že...sej pravim ...nekaj se spomnim da je pisalo,,,samo moja G.je naša znanka in mi jih je vedno naprintala, tudi po dve..tako da jih imam s 1.nosečnosti gotovo ene 8....zdaj pa tudi že ene 4 (tudi z nuhalne..).,,,
lepo videl... Potem mi je sestra rekla, da je ena slikca 1,50eura..In mi je zaračunala samo eno, si je pa v posebno knjigico zapisala priimek, datum in pa št.slikic....