|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plačilo vrtca
19.8.2010 22:22:27   
an...
pozdravljene!
Imam eno vprašanje glede plačila vrtca. naš fantek gre decembra v vrtec, sama sem študentka brez dohodka, partner ima službo(solidno). Zanima me ali bodo pri vrtcu upoštevali njegove dohodke, čeprav je sin prijavljen pri meni, partner pa ne. sem slišala, da na vlogi pač enostavno ne napišem njegovih dohodkov in stvar končana???aja pa nisem samohranilka!se opravičujem za nevednost in prosim za kak odgovor oz. nasvet ker se bojim da nas bo vrtec drago stal:(
hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plačilo vrtca
19.8.2010 22:43:39   
zmajaz
Vajino stalno prebivališče nima prav nobene veze s temi zadevami. Če nisi enostarševska družina (nista na sodišču urejala preživnine ipd.) - kar praviš, da nisi - potem se seveda upoštevajo njegovi dohodki. Če se bojiš, da vas bo vrtec drago stal, pa ima on očitno dobre dohodke, ki bi jih rada prikrila. Na vlogo se itak dohodki sploh ne vpisujejo, ker jih občina pridobi z dursa po uradni dolžnosti, če pa bi se s partnerjem razšla in bi bila enostarševska družina, bi pa morala na vlogo vpisati preživnino in številko sodbe sodišča, s katero je bila določena, in v tem primeru ne bi upoštevali partnerjevih dohodkov, ampak prežinivno.

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu an...)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: plačilo vrtca
20.8.2010 9:40:08   
petea
an...,
saj približno si lahko sama izračunaš, koliko te bo stal vrtec.

Plačilni razred se praviloma ujema z razredom za otroški dodatek, na spletni strani vrtca ali občine poiščeš podatek, koliko stane vrtec, in zmnožiš polno ceno vrtca in ustrezni odstotek (1. razred = 10 %, 2. razred = 20 % ...). Pa v občinskem pravilniku še pogledaš, če imajo za domačine kakšne popuste.

In boš takoj približno vedela, pri čem si.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: plačilo vrtca
20.8.2010 10:11:50   
macane
Samo te vrtci so ratali pravi finančni zalogaj:(



(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?