|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po porodu
7.9.2005 23:01:41   
tea01
Ojla. Zanima me kako je vaša intima potekala z partnerjem po porodu. Namreč moj dragi možek pred porodom ene dva meseca ni hotel seksati. Ok, sem rekla bo po porodu boljše. Zdaj sem pa že 18 dni po porodu in sem mu rekla da bi ga malo oralno potolažila, pa se mi samo smeji. Potem pa zadnjič najdem "žgečkljive" internet naslove in downloade. Sem bila ful užaljena. Sem se tko zavrženo, neprivlačno,... počutila. Občutek da sem samo dobra mati in gospodinja je za en k. Kaj pa žena in ljubica svojmu možu??????? Ko sem mu povedala kaj sem najdla, mi je pa rekel da ga špijuniram. A sem jaz kriva če se vse vidi na računalniku??? No zdaj je začel tudi naslove brisat. Se počutim kar odveč. Sem si rekla, da mu sploh ne bom več omenjala, če noče, pa naj se sam matra!!!

evo zdaj sem si malo dala duška.
Lp

TEa01
Neposredna povezava do sporočila: 1
   po porodu
8.9.2005 10:05:45   
taška30
Ne sekiraj se. Na računalnikih itak vsi gledajo 'žgečkljive naslove', vsaj tu pa tam, ne glede na spolno dejavnost v domači postelji.
Malo ga še pusti, potem pa navali. Nikar ga preveč ne sprašuj, ampak naredi.
Midva sva tud tolk debatirala o tem kak mesec po porodu: A dava? A bi? A bi ti? A že? Kako pa bo? A še znava?...pa podobne bedarije...na koncu sva imela že prav tremo!
Najboljš da se en odloči (v tem primeru ti), pa navali, pa bo drug takoj za!
Lp

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po porodu
8.9.2005 11:17:51   
fricka
Tudi moj po porodu ni hotel do prvega pregleda- 6 tednov. Pol sva pa tud midva mela tremo in kar nisva znala začet. Pa še malo bolj okoren si po porodu- vsaj jaz sem bila.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po porodu
8.9.2005 11:28:32   
smrka
Ah tea moj je isti! Preden sem rodila kake 2 mesca prej nisva sploh sexala. MI ni glih pasal, sem se bala da nebi prevec pritisnila na trebuh.. no ok. Zdaj sem po porodu, čišča se je zgubila moj pa kar zvečer na računalniku sedi in niti z mano tv noče gledat na kauču, rajš s stola pr računalniku steguje vrat in gleda tv. Ko sem namigovala da bi ga oralno zadovolila, je zmeraj kak izgovor, da jutri dela, ali pa da se ni stusiral. Sem mu rekla, no pa si ga sam d... in prva tudi nebom vec dala pobude da bi se , ker zmeraj jest dajem pobudo in se nekaj trudim.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po porodu
13.9.2005 14:48:15   
kalbo
Smrka, a ti ga dobesedno vprašaš, to bi tud mene v zadrego spravlo. Moja ženka kr navali narode, to zrajca ko hudič.
Drugače je bla pa pri nas med nosečnostjo bolj suša, ker ženki ni pasalo, šest tednov po porodu tud nisva, pol sva en cajt bolj po jajcih, ker jo je malo bolelo. Kalbo je potrpežljiv in razumevanja poln dec.

Zdaj so pa bolečine izginile, bi pa moja kar naprej . Sam ona ne sprašuje, ona kar napade, pol se pa brani, če se moreš .

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   po porodu
14.9.2005 8:01:42   
daddy
   .... in ti se seveda ne moreš ubranit, haha ( tudi jaz ne ). Tudi moja boljša polovica je po porodih zelo hitro želela priti na svoj račun, se mi zdi da je imela še večji spolni apetit. Bolj hudič je zdaj ko je po operaciji izrastkov v trebušni votlini - mislim željo ima full, ampak se še en čas ne bo dalo zaradi bolečin.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   po porodu
18.9.2005 7:04:12   
CIPRESA
tea tudi jaz sem takega mnenja kaj bi spraševala to samo daje občutek da še sama neveš a bi a ne. Samo hitro v akcijo pa bo!!!!!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   po porodu
18.9.2005 16:00:08   
leah
Jah punce, meni tole vse skupaj zgeda, da jih ne privlačite več.Meni ni moj nikoli, ampak res nikoli rekel, da se mu ne da, ali pa šel stran od mene za računalnik.Tako, da so meni tale vaša stanja zelo nenavadna.
Moje mnenje je, da boste morale hitro kaj ukrenit glede sebe( se malo zamislit nad sabo zakaj ga tako odbijate od sebe)Mogoče jim je pa seks z vami postal preveč monoton in dolgočasen pa se mu ne da.
Malo inovativnosti in spontanosti pa bo.Pa mogoče še kaka dietjka ne bo škodila.Marsikaterega moškega zelo odbije špehec okoli trebuha in zanemarjena razvlečena trenerka-žalostno a resnično!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   po porodu
19.9.2005 8:42:04   
Anonimen

Samo namignite svojim nezainteresiranim mozem, da imate na vidiku enega ljubimca.. in se bo situacija hitro spremenila..

(odgovor članu tea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   po porodu
19.9.2005 9:10:21   
MarijaPo
Jaz pa mislim, da z vami ni nic narobe. Seks je pac nekaj obcutljivega in najbrz le niso za dol past navduseni po tem, ko so videli kaj vse je prilezlo iz vasega vira veselja.
Pustite casu cas in se prijazno pogovorite s partnerji. Nikar ne navaljujte v stilu: a ti nisem vec vsec, niti pogledas me vec ne... Take stvari samo poslabsajo situacijo.
Obrnite zadevo na hec in dobro voljo, pa bo takoj vec reakcije.

In seveda: nikar ne obupat! Po porodu je clovek najbrz malo skegljan in niti ni pripravljen nekomu dokazovat svoje seksapilnosti. Mozu se pa tudi vse podre, ker je vse drugace in se pocutijo se najbrz mal odrinjene.
Prijazno in dobrovoljno, pa bo!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   po porodu
19.9.2005 17:22:10   
Primoza
Tjazy je napisal/a:


Samo namignite svojim nezainteresiranim mozem, da imate na vidiku enega ljubimca.. in se bo situacija hitro spremenila..


kaj pa če je situacija že obratna?

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   po porodu
19.9.2005 17:47:44   
CIPRESA
Draga Lea mislim da nisi dobro prebrala, Tea je napisala za sex po porodu torej nemore biti ravno brez "špehca" ki ga ti omenjaš in glede na tvojo slikico zraven nika mislim da veš da ga ima vsaka takoj po porodu malo. Tako da ta "špehec" začneš izgubljati šele kake 3 mesece po porodu ali pa še dalj časa. Tudi sama sem ga imela takoj po porodu in ga imam še vedno malo pa mojga ne moti in mislim da tudi ni finta v tem.
Druga stvar če pred porodom ni seksala dva meseca težko rečemo da je sex postal monoton.

Tea ti pa le pogumno v akcijo!!!!!


(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: po porodu
7.10.2005 23:32:17   
Anonimen
Tea,

tudi meni je bilo noro hudo, ko me je zadela zelo podobna situacija, predvsem glede internetnih naslovov in raznih filmčkov, ki so se kar na lepem zanšli na najinem računalniku. Hudo mi je bilo pa še najbolj zato ker je bilo to vse naskrivaj.user posted image  Takrat sva se pošteno pogovorila, povedal mi ni nič, branil se ni nič, sej se ni mel za kaj, mene pa vseeno boli in ko to vidim mi rata slabo in srce požene kri po žilah čisto preveč. Zdi se mi, vsaj takrat še posebej, ko je bilo to dva meseca po porodu, da mi je bila uničena moja iluzija, tako hitro me je postavilo na trda tla iz mojih oblačkov. Ne vem ali moški kjub vsemu udejstvovanju pri porodu (takarat je bil tako iskreno srečen, da je jokal) in vsej čutnosti ki jo premorejo vseeno nikoli tega ne morejo doživljat tako magično in odmaknjeno kot me-pardon kot sem jaz.  Jaz se sprašujem ali je to samo moj moški ali pa obstajajo tudi drugačni. ... No ja bilo je eno prvih in zame tako ali drugače grdih razočaranj....
Mah o tem bi imela še toliko misli za napisat...bi bilo preveč, mogoče kdaj kasnej.

mlada mamica

(odgovor članu tea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: po porodu
9.10.2005 20:14:37   
Pupica
Nisem brala predhodnic, (ni časa user posted image )ampak na kratko. Med  user posted image je bil user posted image precej user posted image saj so meni hormoni kar precej nagajaliuser posted image user posted image user posted image po porodu pa tut ni imel kaj veliko časa za predihatuser posted image user posted image user posted image . Tako da mu je bil internet pomoje zadnja skrb user posted image . Ampak jaz ga nisem ne spraševala in ne čakala...if U know what I meanuser posted image Tko da punca stvar vzemi v svoje rokeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: po porodu
10.10.2005 16:56:03   
Stefka
Saj veš kaj je rekel gospod Vitti v Analize this, ko ga je psihiater vprašal zakaj ne seksa s svojo ženo: "A si nor, ona potem s temi usti poljublja moje otroke!" (v zelo prostem prevodu) user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?