Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ki je prisoten v prvih dneh, ko so vsi novi), potem pa tudi ne bi cakala do zadnjega trenutka, saj imas dejansko idealno moznost, da jo uvajas brez stresa in bi to moznost izkoristila. V vsakem primeru bi se pogovorila z vzgojiteljico, kaksni so tvoji nameni in pomiseki, pa naj se ona pove svoje mnenje. Moje laiscno dojemanje je, da je tudi njim dvanajst novih otrok stresna situacija in da je dobrodoslo, da je kaksen manj. Ne vem pa, koliko bi tvoja naknadna prisotnost v oktobru motila ze uvedeni ritem.
Zakaj pa jo ne bi do službe vozila samo do kosila,pa se bo malo navadila. Tako sem ga jaz do februarja,pa še bi vlekla če mi ne bi enkrat rekla vzojiteljica,kaj pa če bi ga danes probala pustit spat
me lepo počasi je navadil okolja in ni bilo nekih travm, zdaj se mi zdi, da zelo rad gre. mogoče res počakaj, pa začni konec septembra, vsekakor imaš možnost, da jo uvajaš počasneje kot v enem tednu. meni se zdi to bolje, kadar je možno.