|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poganjalec - kje kupiti?
21.7.2013 22:41:03   
bubu_bibi
Pozdravljeni!

Kje naj kupim poganjalec (ciljam na Pukyja, najraje zelenega) in čelado ter ščitnike? Kako ste izbirali čelado (razen, da pač paše na glavo): proizvajalec, material - na kaj je treba biti pozoren? Bi poganjalca kupili (oz, če ste ga) preko spletne trgovine?

Hvala za mnenja in nasvete.
Lp

_____________________________

Pričakala sva! :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poganjalec - kje kupiti?
22.7.2013 9:19:36   
caramel
Jaz sem tudi ciljala na Pukya, pa ga nisem našla v nobeni trgovini v našem kraju, da bi ga preizkusili. Po spletu si ga nisem upala naročiti, ker nisem bila prepričana, če ji bo prav - je bila še precej majhna, tako da ji je bil tudi npr. Kettler prevelik. Od vseh, ki smo jih preizkusili, ji je bil prav le Chiccotov Red Bullet, ki ga zdaj ponosno poganja. Čelado smo kupili v isti trgovini kot poganjalca (pač tisto, ki so jo imeli), ščitnikov pa nima, pa se mi niti ne zdijo potrebni. Bi ji bolj prav prišli ob brezglavem tekanju.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poganjalec - kje kupiti?
22.7.2013 10:01:24   
zaspancek1
Smo ga kupili prek spleta (takrat še niso imeli trgovine), vse ok in ekspresna dostava, naslednje smo šli kupiti v trgovino (ker smo blizu in smo ga hoteli imeti takoj). Če ne bi bili blizu, bi jih spet kupila prek spleta - imam dobre izkušnje s takšnimi nakupi in kar nekaj prakse, tako da ni problem zamenjat, če ni ok. Smo zelo zadovoljni. Čelade smo kupili drugje - nismo nič posebej komplicirali, preizkusili na glavah in potem vzeli tiste, ki so se bolje prilegale. Ščitnikov nimamo - zaenkrat sta še kar cela:-)

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poganjalec - kje kupiti?
22.7.2013 14:06:09   
bubu_bibi
in ime trgovine, če lahko? ;)

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poganjalec - kje kupiti?
22.7.2013 14:07:40   
bubu_bibi
jaz bi rajše sprobala, kako mu paše velikost - torej, če lahko ime trogvine, bom zelo vesela (in kraj tudi). Lahko na ZS, da ne bo tema (in jaz ali ti) brisana. user posted image

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: poganjalec - kje kupiti?
22.7.2013 22:31:05   
bubu_bibi
sem že rešila, hvala.

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: poganjalec - kje kupiti?
31.7.2013 12:15:37   
irenav
Mi smo imeli tegale. Ima bremzo, super sedež, tačko in "naslonjalo" za nogice. Naša dva sta po enem tednu uporabe, oba sepeljala s kolesom brez koleščkov.
http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/igrace/igrace-za-igro-na-prostem/vozila-kolesa-poganjalci/poganjalec-kettler-1288411778.html?aclct=1375188226

_____________________________

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: poganjalec - kje kupiti?
17.8.2018 14:30:50   
cebelica.maja
Živjooo!user posted image

Naša palčica je za 1. rojstni dan dobila vse iz otroške spletne trgovine pa ni bilo nobenih problemov, tudi z vračili ti gredo na roke. Sem se pa bala, ker je naša malo manjša, kot njeni vrstniki, da po velikosti ne bo ok...AMPAK smo dobili super mini Puky poganjalec Pukylino, Nutcase čeladico in Nutcase zvonček. Mična gospodična je najboljše opremljena dirkačica na ulici, jo pripravljamo na Tour de Franceuser posted image ! Pohvalila bi tudi prodajalko v Silly, je bila ekstra najs in mi po telefonu vse razložila. Tako, da ekstremno zadovoljni, bomo pri njih ziher opravili še kakšen nakupuser posted image user posted image

Lp, mami Maja


(odgovor članu irenav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?