|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pojedla sem črva ;)
18.11.2018 18:18:35   
ninabukev
Pozdravljeni,

sem v 8 tednu nosečnosti. Pri hrani sem pazljiva, sadje in zelenjavo res dobro operem. Včeraj se mi je zgodilo, da sem jedla kaki iz domačega vrta in v njem naletela na črva. Skoraj me je kap. Ali je lahko moj plod kako ogrožen, če sem slučajno pojedla kašnega črva oz. če so slučajno ličinke v kakiju? Mogoče se samo preveč obremenjujem. Na internetu je v nosečnosti izpostavljena samo toksoplazmoza, listerija in paraziti kot so gliste. Hvala vsem za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pojedla sem črva ;)
20.11.2018 13:06:20   
Michonne RR
Pozdravljena,

verjetno bi občutila, če bi res ugriznila oz. žvečila črva?
Tudi, če si ga pojedla je vse kar lahko sedaj storiš, da se ne obremenjuješ s tem. Da pa boš pomirjena pa se lahko o tem posvetuješ tudi s svojim ginekologom, ki bo presodil ali so zato potrebne kakšne dodatne preiskave.

Vem, da te skrbi in da je to, da so naše babice verjetno pojedle polno sadja z "dodatki" slaba tolažba, ampak poskusi se ne obremenjevati. Držim pesti da bo vse okuser posted image

(odgovor članu ninabukev)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Stres v nosečnosti lahko škoduje otroku
Rezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...