|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polip
13.4.2014 21:37:39   
buča
pozdravljene...eno skrb imam-ginekolog mi je v ponedeljek delal UZ, ker sem omenila, da imam močne ovulacije, pri katerih tudi zakrvavim-lahko tud par dni-ponavadi je sluz v katero so primešane rjave ali krvave nitke-našel mi je en polip v velikosti 8mmx2mm in mi dal neke tabletke, ki naj bi izluščile maternico, da bi šel polip naprej-se je že kateri zgodilo, da je polip izginil? Bi me moralo skrbeti zaradi polipa?user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polip
14.4.2014 8:29:33   
josephine27
Mei so našli manjši polip tik pred vhodom v maternico na začetku prve nosečnosti. Giekologinja mi je svetovala, da je bolje , da ga odstranijo, da možno, da sicer ne bi bil napoti med nosečnostjo, da bi pa zagotovo začel krvaveti med porodom, če ne že proti koncu nosečnosti kar pa ni fajn. In tako smo počakali na drugo timesečje ( ki je baje najbolj varno) in so mi ga takrat odstranili. Zjutraj so me sprejali na ginekološko, pozno popoldne sem šla že domov. Je bil pa polip manjši kot tvoj. Jaz mislim, da je poembno kje ta polip leži. Pogovori se s svojim ginekologom, on bo najbolj vedel kako in kaj.

_____________________________



(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polip
14.4.2014 15:39:12   
Katte
Meni je našel dr. Reš na uvodnem UZ polip (ne vem, kako velik in kje) in mi vseeno predpisal klomifen. Vmes je bila ena M, potem pa sem s klomifenom zanosila. In polipa ni bilo več. Lahko se izloči z M.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?