|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč,..
2.3.2007 13:20:32   
GILDA
najprej da vse lepo pozdravim in na kratko povem , da sem že dolgo član Ringaraje,berem vas pogosto,sodelujem pa bolj malo,...
imamo sinčka starega eno leto(praznovali smo v torek 27.02.),..vglavnem da povem moj problem,..
jeseni 2006 smo že imeli fleke po obrazu,mislili smo da je reakcija od zobov(takrat mu je v desetih dneh prišlo ven 6 zobov).nato so fleki izginili,okoli božiča so se ponovili(in spet smo mislili da so zobi)vendar tej fleki niso zginli samo vedno bolj rdeči so bili in na koncu je blo že malo otečeno,..peljali smo ga k pediatrinji in pravi , da je alergija na KM in jajca.dala je dieto(katere se zdaj držimo) in kremo.danes po treh tednih je stanje zelo dobro,v bistvu ima zelo čisto kožo.
mene pa zdaj zanima!pediatrinja je rekla, da na teste ne bi pošiljala, saj zdaj vemo na kaj je alergičen in če bi prišlo do zapletov naj se vrnemo.ma ko tle berem vidim , da ste vsi bli na nekakšnih testih,...ALI JE POTREBNO DA GREMO NA TESTE?kot pravim stanje je zelo dobro po tej dieti vendar kot mamo me sekira, ali je dovolj mnenje od pediatrinje ali je boljše še specialistično mnenje?

HVALA ZA ODGOVORE!!!!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč,..
2.3.2007 13:34:45   
Janya
Če ste ugotovili na kaj ste alergični je dovolj dieta vsaj zdaj ko je še majhen saj pravijo da pri tako majnem testi niso zanesljivi. Verjetno pa bo pred vstopom v vrtec potrebno narediti teste da lahko potem zahtevaš pravo dieto.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomoč,..
4.3.2007 9:21:57   
Taja Nagaja
Mislim, da testiranje pri enem letu kar pokaže alergene, problem je pri mlajših. Pri nas pri treh mesecih ni nič pokazalo, pri devetih pa zelo veliko. Če gre res za alergijo na KML ti bodo predpisali nadomestno mleko, ki ga boš dobila na recept. Kar pojdi na testiranje. 

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?