|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč lenoba
15.5.2006 18:23:22   
jerneja
naša user posted image  je stara dva meseca, začela ga se sračkati pri dojenju. Jeva na vsaki 2 uri, včasih malce več...je 5 minut nato pa kar spizraven. Prej jespala včasih že celo noč, sedaj pa na 3-4 ure. To sedaj dela nekaj dni. mleka imam dovolj, le zakaj se tako hitro utrudi in zaspi. Kaj naj naredim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč lenoba
15.5.2006 20:30:39   
sarazan
Pomoje prav nič. Otrok je še premajhen, da bi imel zares ritem.
Lahko jo malo "ščipaš" ali pa "žgačkaš" med dojenjem, da ne bo takoj zaspala. Mogoče je tiste sorte, ki se rada več crklja - rabi več telesnega stika z mamo.

Pri tako majhnem otroku pa tudi ni ravno dobro, da prespi noč, saj ne sme biti toliko ur brez tekočine - da ne dehidrira.

Bo že minilo, boš videla. Sprosti se.

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomoč lenoba
15.5.2006 21:06:11   
jerneja
danes sva do 20 ure imele 7 obrokov, ko sem jo 20 min dojila...je po podoju še kar jokala in jokala in sem ji naredila aptamil. Popila je 100 ml in sicer po podoju. Verjetno imam premalo mleka.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pomoč lenoba
15.5.2006 21:54:45   
poliloni
Kako zelo znano mi je to.... Našega ta malega nisi mogel sploh zbudit tako trdno je zaspal pri tem.... In potem živčna vojna, ko ti vsi dopovedujejo, da ga zbujaj, ti pa veš da to ne gre..... Pri nas smo na koncu pristali na dodajanju.... In sem se potem še bolj sekirala! Ja, eni otroci so preprosto zaspančki - pa ne pomaga nič!
Jaz ti predlagam, da si omisliš še črpalko in si svoje mleko črpaš in ji ga daš po steklenički - jaz sem namreč to potem počela, a sem bila že malo pozna. Saj je bilo potem mleka vedno manj, jaz pa sužnja črpanja in hranjenja otroka.... Zaspanost je po slabe pol leta otroka minila, a prav tako moje mleko....
Tako da : čimprej začni s črpanjem - morda vama bo pa to pomagalo!!!!!
Držim pesti!

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pomoč lenoba
16.5.2006 21:22:19   
Seven*
Ko neha intenzivno sesati jo poskusi zbuditi in jo zgeckaj. Je pa tako, da eni otrocki pac tako papajo. Moj taprvi je bil taksen. Jedel na 2 uri po malo, Ema pa je jedla na 4 ure in pila kot zmesana.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




in najlepše od teh je?
Erin



Kristin (61%)

Kerstin (15%)

Tristin (24%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!