Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Od sodelavca mali je tudi star 2 leti in je zelo zelo neješč in seveda je potem ponoči lačen in stanka skoraj liter mleka
, podnevi pa spet bolj kot ne štrajka s hrano. Začaran krog.
dolgo ni mogel prespati noči brez nočnega obroka; počasi se je ura njegove nočne lakote pomikala proti jutru in od okrog 2. leta je prespal celo noč
... naša je bila od nočne flaše vode prav odvisna ... dejansko se je kako noč zbujala na pol ure samo za to, da je enkrat potegnila mini požirek vode iz flaše
. No pol mi je pa šlo do plafona in ji eno noč enostavno nisem dala več flaše ... sem jo valjda prišla pomirit itd. ko se je zbudila, flaše pa nisem dala ... no in sem rekla, da ponoči bo brez, zjutraj ji pa koj dam za pit, da vidim al je bila to res taka silna žeja ali samo razvada ... in kaj naredi zjutraj tamala? Da flašo v usta, naredi 2 mini požirka in gasa dalje ... in v momentu mi je bilo jasno kolk potrebuje še tisto vodo ponoči
.
zna bit, da je posteljica premala
pac dete, ki rabi ooogrooomno prostora za spanje